PR CUAET
-
Привіт) Як була минула вибірка, не отримала мейла, але статус змінився на invited і більше ніякої інформації. Тоді проводились технічні роботи на сайті і чекала поки щось зміниться, але на жаль нічого. Час йде і не розумію що робити, чи то запрошення чи ні. Скажіть, будь ласка, ті хто отримав запрошення минулого тижня, чи вам вдалось подати документи ? Якщо так, то там мало би зʼявитись віконце для загрузки документів чи якась інформація? Як то виглядає? Дякую!
-
Доброго дня,що потрібно,для подачі на PR,які основні моменти є,та критерії,адже знаю,що потрібно здати тест мовний,праюцвати не менше року на роботі,а також кажуть що потрібний LMIA,чи підійде з Work Permit? Без негативу та всім усього найкращого,адже взагалі не володію інформацією про ці аспекти
-
Message from user Анастасия has been removed because this user is in spam list (???)
-
А подскажите, пожалуйста, подавать на эту выплату можно только если работал в Канаде ? Или можно всем подаваться?
-
Добрый день. Мой муж работает в Канаде (Teer 1), мы с ребенком планируем переезжать к нему. Подскажите пожалуйста какую нам нужно оформить визу? Visitors visa? или оформлять сразу разрешение на работу для членов семей работника Teer 0-3?
-
Чи можна не дироколити, а залишити цілими новий і старий?
-
Доброго всім Хто знає підкажіть пліз...якщо паспорт виготовлений але не доставлений до консульства то як це прискорити? Дякую
-
А хтось отримав номінацію по eoi pool? Бо я вже рік там знаходжуся і все ніяк не беруть. Може є позитивні кейси?
-
За п'ять років можно спокійно по економічній програмі пройти
-
А какая есть альтернатива?
-
Если появится такая возможность, то естественно ее используем, но на данный момент больше шансов получить пр здесь быстрее. По крайней мере хочу в это верить. Поэтому и уточняю этот момент, касательно интересов детей канадцев, если они еще совсем маленькие.
-
Виїзд дітей контролює та країна, громадянами якої є саме діти. Тож у Вашому випадку - це Україна, але при воєнному стані її не повинні запитувати. Та наскільки на кордонах завжди все неоднозначно, то ж я б підстрахувалася довідкою про всяк випадок, це може зберегти Вам нервові клітини, як щось піде не туди.
-
Україна, робота Заробітна плата від 32000 гривень Житло безкоштовне вік від 17 до 30 років
-
Дурне питання: VR дає право навчатися?