PR CUAET
-
Поймал слот но ошибочно выбрал не оформление паспорта а другую услугу. А мне нужно сделать паспорт.Если я поеду в консульство меня пошлют ?
-
Консульство видало канадське
-
Доставки тільки два варіанта, або диппошта або DHL
-
Якщо я хочу замовити укрпошту на доставку паспорта, то що писати , в яке управління ДМС звертатися?
-
Добрий день. Хто знає, в якій гілці можна прочитати про те як укр. диплом легалізувати в Канаді? Заздалегідь дякую
-
Вже є і Укрпошта, на сайті посольства в Оттаві з'явилася, на інших не знаю. Син вчора замовив, чи від консульства отримав відповідь не знаю.
-
Another one bites the dust...! Banned Юлия.
-
@JuliyaMironovaL [1167274045] заблоковано.
-
/ban
-
t.me/prcuaet/5
-
Ищу людeй, возьмy ещё 4 человeкa. Дистанционная деятельность. От 200-300usd в дeнь. Кoму интересно: Пишитe плюс в личные.
-
Доброе утро друзья. Какую дату сейчас рассматривают?Подавались 11 января в Квебек. Пока тихо. Говорили что приостановили нашу программу. Кто знает? Хорошего дня.
-
Хотіла зловити на Едмонтон, але перекидає в Дію і все(( як на сайт консульства попасти?? Воно само ж перекидає? Лише в Дію заводить , вертфікує обличчя і все, привіт (!) ви в дії((( як з тоі Дії на сайт консульства потрапити??
-
Спробуйте з ноутбука на сайт зайти, у мене з телефону теж на дії зупинялось
-
У мене після верифікації обличчя відразу пише «сталася помилка» і все, далі не пропускає 🤷♀️ У когось ще є таке?
-
А чек об оплате и заявление вы отправляли на сайт посольства?
-
Там в листі мають бути вказані способи відповіді. Наврядче що офіцер вказав свій мейл. Можно відправити за допомогою вебформи вказавши номер аплікації
-
Мене теж цікавить
-
Доброго дня, не можу пройти верифікацію. Підтверджую через дію, все ок. А як повернутися щоб далі пройти? Щось не виходить
-
Ми в лютому 2024 подавали і номер був 000107,думаю це лотерея.І кейс весь час на стадії Background check.Думаю кейс ще довго буде в цій стадії .
12 Jan 2024, 17:45
326231/458356
3 minutes ago