PR CUAET
-
Спробуйте з ноутбука на сайт зайти, у мене з телефону теж на дії зупинялось
-
У мене після верифікації обличчя відразу пише «сталася помилка» і все, далі не пропускає 🤷♀️ У когось ще є таке?
-
Там в листі мають бути вказані способи відповіді. Наврядче що офіцер вказав свій мейл. Можно відправити за допомогою вебформи вказавши номер аплікації
-
Мене теж цікавить
-
Доброго дня, не можу пройти верифікацію. Підтверджую через дію, все ок. А як повернутися щоб далі пройти? Щось не виходить
-
Доброго ранку мене пускає на слоти на дату як хочу вибрати місяць не грузиться в когось теж так
-
Робіть з комп'ютера
-
Не всі хто подались її отримають. Раніше в день розглядали по 200-500 кейсів, зараз за рік і 1000 не було виданих. Тому я думаю зараз вони чекають на нові інструкції і швидко почнуть давати відмови, рух по кейсам буде, але і відмов буде більше, ніж в 2022. Треба шукати дійсно сильні аргументи, а не дитина народжена в Канаді, від українців, які 10 років були в Польщі і вирішили що через 3 місяці після приїзду їм треба пр. А потім ці ж люди їдуть назад в Польщу з ПР, бо там легше. Тим самим забираючи можливість в людей які тут по 3 роки з початку війни, без дітей, бо вони їх не можуть дозволити навіть працюючи вдвох на мінімалці. Це моя думка, що систему по гуманітарці треба змінювати було давно. Не може людина вибудувати соціальні зв'язки в країні за 3-10 місяців, навіть з народженою тут дитиною.
-
DHL доставка