PR CUAET
-
Не всі хто подались її отримають. Раніше в день розглядали по 200-500 кейсів, зараз за рік і 1000 не було виданих. Тому я думаю зараз вони чекають на нові інструкції і швидко почнуть давати відмови, рух по кейсам буде, але і відмов буде більше, ніж в 2022. Треба шукати дійсно сильні аргументи, а не дитина народжена в Канаді, від українців, які 10 років були в Польщі і вирішили що через 3 місяці після приїзду їм треба пр. А потім ці ж люди їдуть назад в Польщу з ПР, бо там легше. Тим самим забираючи можливість в людей які тут по 3 роки з початку війни, без дітей, бо вони їх не можуть дозволити навіть працюючи вдвох на мінімалці. Це моя думка, що систему по гуманітарці треба змінювати було давно. Не може людина вибудувати соціальні зв'язки в країні за 3-10 місяців, навіть з народженою тут дитиною.
-
DHL доставка
-
Коли ви намагались приєднати заяву, а у вас не виходило , то там внизу є кнопки читайте уважно яка вам потрібна...типу повідомити про технічні неполадки чи щось таке...і там по новій все вписуєте свою інфу про себе ,номер заявки і у вікні пишете чого ви звертаєтесЯ...біля цього вікна є кнопки щоб файли прикріпити...ними і працюєте...потім підтверджуєте відправку. Ви молода і красива , пробуйте і все вийде
-
Спочатку вибираєте новий
-
Доброго ранку, аналогічна ситуація. Вчора цілий вечір і ніч пробувала, перебрала усі можливі дати та консульства.
-
Message from user Максим Смирнов has been removed because this user is in spam list (???)
-
В мене так само пустило на місяць зараз на число не пускає
-
Вітаю! Скажіть,будь ласка,якщо я маю слот чи можу я передати його іншій людині? Дякую
-
Странно но в программе явно было указано что финансовая состовляющая не имеет значения. А теперь они пишут что аппликейшин может быть отозван. Что если подавались родители 70 лет - они не работают
-
Підкажіть, бо я щось знову заплуталась. Якщо ось так написано, і при цьому в трекері є COPR, то все таки в мене є те FD чи треба ще чекати на нього? Бо в вас в статусі написано про approved FD...