PR CUAET
-
Коли ви намагались приєднати заяву, а у вас не виходило , то там внизу є кнопки читайте уважно яка вам потрібна...типу повідомити про технічні неполадки чи щось таке...і там по новій все вписуєте свою інфу про себе ,номер заявки і у вікні пишете чого ви звертаєтесЯ...біля цього вікна є кнопки щоб файли прикріпити...ними і працюєте...потім підтверджуєте відправку. Ви молода і красива , пробуйте і все вийде
-
Спочатку вибираєте новий
-
Доброго ранку, аналогічна ситуація. Вчора цілий вечір і ніч пробувала, перебрала усі можливі дати та консульства.
-
Message from user Максим Смирнов has been removed because this user is in spam list (???)
-
В мене так само пустило на місяць зараз на число не пускає
-
Вітаю! Скажіть,будь ласка,якщо я маю слот чи можу я передати його іншій людині? Дякую
-
Странно но в программе явно было указано что финансовая состовляющая не имеет значения. А теперь они пишут что аппликейшин может быть отозван. Что если подавались родители 70 лет - они не работают
-
Підкажіть, бо я щось знову заплуталась. Якщо ось так написано, і при цьому в трекері є COPR, то все таки в мене є те FD чи треба ще чекати на нього? Бо в вас в статусі написано про approved FD...
-
Я вчора перебрала всі дати які світились і пише що вже занято. Чому це так? Тобто немає вже вільних дат і не буде?
-
Нужно вернуться на страницу E-Consul и там автоматически загрузиться страница
-
У когось ще є помилка в дії при авторизації?
-
Чомусь скрін не відправився, в мене написано що FD 1 Nov, application on progress, when FD will be made we will send you a message. В мене ще порталів не було