PR CUAET
-
Дякую🙏
-
Ми взяли слот чоловіку в Торонто на 26 грудня і тепер якщо чесно стрімаюсь брати квитки. Бо квитки $400 мінімум, а 26 грудня це Boxing Day, переживаю щоб вони тупо не відмінили запис, або не сказали що ой помилочка, 26 не працюємо. Може хтось знає, в минулому році працювали 26 грудня? Або може хтось буде в консульстві Торонто сьогодні і зможе підтвердити що вони працюватимуть?
-
Прийшов лист на електронку з посиланням на створення аплікації. Вже все працює
-
Сервис работают вообще ? Ни вчера ни сегодня ни дает никакой слот взять ни за февраль ни за апрель ни за май все свободно но занято ! Что за бред ?
-
так я смотрю это с 12 листопаду тянетcя - те они 3 дня не могут починить его ?
-
Два дня при попытке взять любой свободный слот пишет вот так . Любой! даже за май месяц где их полно
-
когда же они его починят - издеваются просто.
-
Я теж розраховував на вибірку українців. Але більше не проводили
-
1) если разобрали зачем их показывать тогда? 2) я беру ноториальну дию - и они за май месяц не могу взять - это бред согласитесь. При том что показывают что они есть и в декабре и в январе и в феврале ... 3) пишет также - что Сервис недоступен ... уже 3 дня с 12 ноября
-
Всім привіт) Можливо хтось знає чи можна оформити візу якщо отримав перший апрув по PR знаходячись за межами Канади?)
-
Доброго дня, в кого була такая ситуація, не встигли оплатити, вимкнуло світло, і зараз не можемо знайти в заявку...що робити?