PR CUAET
-
Може
-
Які слоти в Едмонтоні, там сторінка навіть не завантажується
-
Бо вже спробувала і на квітень, аналогічна ситуація
-
Ага ок,дякую
-
В мене аналогічно, комусь вдалось знайти слот на Едмонтон?
-
Друзі, підкажіть будь ласка чи є можливість оформити dhl доставку на Торонто, якщо документи на паспорт подавались в посольстві України в Оттаві? Чи є в когось такий досвід? Дякую!
-
И еще про эвалюацию диплома вы забыли, это тоже надо. Ну и главная боль этого чата - подпишет ли вам ваш работодатель декларацию (документ есть в файлах чата). А вообще, открывайте файл с баллами (второй файл) - и считайте сколько у вас баллов. Это даст хоть какое то представление для начала. Чек лист со всеми документами тоже есть в файлах чата.
-
У мене також. Але з компа заходьте на сайті, потім там буде qr на дію . Фоткаєтк телефоном, переходите на дію
-
Скільки ви чекали на трек номер DHL?
-
Так, білети були дешевшими залишитись на 2 дні (з урахуванням готелю та їжі), ніж швидко туди-назад. Давав оту бронь готелю. Ми писали в консульство й питали. Відповідь була на протязі 2-3 днів
-
Щось я підозрюю що ті слоти виставлені щоб були а насправді вже ..... "куплені"
-
В мене все вантажиться але всі слоти що сині потім недоступні
-
Якщо трейдинг криптовалюти є вашою основною діяльністю, а торгівля відбувається регулярно і з великим обсягом, то CRA може класифікувати вас як трейдера. У такому випадку доходи від торгівлі будуть розглядатися як бізнесовий дохід і оподатковуватимуться відповідно до правил для бізнесу. Однак, якщо ви просто купуєте криптовалюту для довгострокового інвестування і не торгуєте активно, то, як правило, це вважається інвестицією, а не бізнесом.