PR CUAET
-
Вітаю, Ви були праві, сьогодні телефонувала до Ircc , подача на pr не є основною для легального перебування. Треба подаватися на продовження перміту
-
Ну вот сегодня в електронный кабинет мне пришло сообщение ( слот на 13 декабря, сегодня 30-тый день до слота) с подтверждением о моей резервации слота(файл PDF) , а так же о дальнейших действиях.. так что все работает.
-
88 була остання
-
Якщо я вже маю слоти на квітень місяць на оформлення дитячих паспортів, як я маю це оплатити, чи оплата на місці, поясніть мені хто знає .
-
📢 Інформаційна сесія для новоприбулих українців у Канаді! Запрошуємо вас приєднатися до інформаційної сесії, яка відбудеться 23 листопада, де будуть представлені два навчальні заклади Канади: NAIT (Northern Alberta Institute of Technology) та Concordia University. На сесії ви дізнаєтеся про програми, умови вступу, студентське життя та можливості, які пропонують ці заклади. Це чудова можливість отримати інформацію та задати питання, які вас цікавлять! 📅 Дата: 23 листопада 📍 Адреса: #100, 10578-113 Street NW, Edmonton, AB T5H 3H5 ⌛ Час: • 11:00-12:00 – NAIT • 12:30-1:30 – Concordia University Посилання на реєстрацію: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSegdCJxEDgl-EWlEDXr8d_SrWRJcBVWXhkHZIMTv6YhEQKibA/viewform Приєднуйтесь до нас, щоб зробити перший крок до своєї освіти в Канаді!
-
Доброго ранку, новоприбульцям.👋 Вітаю вас ви в самій нормальній групі. Перш за все вам треба визначитися з програмою, яка допоможе вам отримати ПР. Вся інформація є на сайті Альберти в розділі еміграція. Можна одразу взяти консультацію у іміграційного консультанта, а можна витратити час і все зробити самому. Якщо ви в цьому чаті, то маю припущення, що ви зупинились на альбертівській програмі АOS
-
Та отож
-
Ви випадково зайшли у свій кабінет чи вам на пошту прийшов лист що там є повідомлення?
-
Мені як все повезло я слідуюча і паспорту дитини не має, зранку захльобуюсь в слезах, я не знаю що робити
-
Залежить від обʼємів, з активним трейдингом не вийде.
-
Хто ви за професією і чи маєте вже роботу (судячи з того, що ви прилетіли 4 дні тому, мабуть спитала дурню😁) Почитайте вимогою для програми, там все написано які умови висувають до роботодавця (фірма повинна бути зареестрована в Альберті певний час, повинна мати певну кількість робітників і статутний капітал) це все є в вимогах. Лміа для АОS не потрібен, у нас опен ворк перміт. Вчить Англійську, шукайте роботу на повний робочий день. Через рік і відроблених 1550 годин вже можна буде подаватись по цій, або іншій програмі, яку выберите ви, чи підскаже консультант.