Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 898.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1461097538T Offline
    t1461097538T Offline
    Iryna Atamanchuk
    wrote on last edited by
    Тут питання яке саме судове провадження адміністративне чи кримінальне. Яка стаття? Коли на вас відкрито кримінальне правопорушення це впливає на ваш імміграційний процес і це серйозно, раджу закрити це питання як можна скоріше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima Davydov
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, хто в темі. Працюю розробником віддалено, мій роботодавець зареєстрований в Монреалі. Є можливість подаватися без французької мови по провінційній програмі? Можливо для айті є стрім окремий?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1461097538T Offline
    t1461097538T Offline
    Iryna Atamanchuk
    wrote on last edited by
    На інтервʼю не раджу адже це складний процес і не знаючи який ви працівник вони швидше всього відмовлять
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Ірино, добрий вечір! Дякую за детальну інформацію. Хотіла би поцікавитись чи можна/варто порушувати це питання на співбесіді (на перспективу), поряд з обговоренням базових умов роботи, враховуючи, що посада підпадає під необхідну категорію NOC. Заздалегідь дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t816286022T Offline
    t816286022T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Доброго вечора я У мене таке питання Чи якось впливає кредит який є в Україні,на те щоб отримати піар тут? Взяв кредит ще роки два назад ,але збирались його виплатити. Та ось зайшов в Дію і дивлюсь що на мене відкрито судове впровадження Чи це дуже серйозно?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1461097538T Offline
    t1461097538T Offline
    Iryna Atamanchuk
    wrote on last edited by
    LMIA розшифровується як "Оцінка впливу на ринок праці", або простими словами це є дозвіл роботодавцю на найм іноземного робітника, або дає можливість підтримати його в перманент резідент процесі. Цей документ, видається Міністерством зайнятості та соціального розвитку Канади (ESDC). Як LMIA може допомогти в імміграції? Hаявність дійсної пропозиції роботи (job offer), підкріпленою позитивним результатом LMIA набуває статусу valid job offer, сприяє отриманню права на постійне проживання в Канаді за допомогою Express Entry. За LMIA нараховується 50 балів, що може надати можливість потрапити в вибірку і отримати прохідні бали для PR.   Як отримати LMIA? 1. Роботодавець повинен подати заявку на отримання LMIA в ESDC, попередньо показавши, що він доклав зусиль, щоб найняти на роботу громадян або постійних резидентів Канади, але не зміг знайти підходящих кандидатів. Цей крок можна зробити за допомогою імміграційного консультанта або ж самостійно роботодавцем дотримуючись усіх вимог процесу. Вимоги до роботодавця: - мінімум 1 рік існування корпорації, - наявність фізичної адреси, - наявність коштів на оплату роботи працівника, посада з NOC TEER 0, 1, 2, 3 - та інше 2. ESDC комплексно оцінює заяву і якщо ESDC видає позитивне рішення по LMIA, то цей документ можна використовувати для наступних цілей: - подачі заяви на отримання дозволу на закритий робочий перміт - для отримання додаткових 50 балів (в рідких випадках по ноках 00 - 200 балів)в Express Entry без зміни статусу відкритого робочого перміту. - також це є додатковою можливістю продовжити свій робочий статус, якщо не вдалось податись на PR до закінчення вашого відкритого робочого перміту. Детальніше за посиланням нижче: www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=163&top=17 www.canada.ca/en/employment-social-development/services/foreign-workers.html Якщо у вас будуть запитання з радістю відповім
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    📺 Конференція 🚀 Від CUAET до ПР: Саскачеван 🇨🇦 🎬 НЕ ПРОПУСТІТЬ 🌐 www.youtube.com/watch?v=L_kZhp3NxSs 📱📱 Telegram t.me/UA_Canada_Cuaet/816
    1 Reply Last reply
    0
  • t5949811094T Offline
    t5949811094T Offline
    Elena Grygorieva
    wrote on last edited by
    Хтось має офіційну інформацію( силкуючись , будь ласка, надішліть) за який період життя треба брати ці довідки про несудимість????? Починаючи з 18 років , чи тільки за останні 10 років? Хто має джерело- не ховайте його, будь ласка! Не соромтеся, ділиться!😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valentyna
    wrote on last edited by
    Розібрала, дуже дякую! 🌹
    1 Reply Last reply
    0
  • t5949811094T Offline
    t5949811094T Offline
    Elena Grygorieva
    wrote on last edited by
    З 18 років
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Larysa Budnyk
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, хто користується банком Scotibank, в Калгарі підкажіть філіал де працює Україно мовні чи російсько мовні працівники🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t660871718T Offline
    t660871718T Offline
    Ilusya Achacha
    wrote on last edited by
    Я лінгвіст,вивчала англ і німецьку,франц у нас була додатково пів року,але ми на ній пили кавусю з викладачем,і ніфіга не вчили😂. Тому так,я знаю,що таке німецька, англійська та франц. Німецька найлегша з цих 3 мов. Там найменше часових форм,вимова найпростіша і менше всього правил,до того ж немає так багато сленгу,як в тій самій англійській. Можу нам всим тільки побажати терпіння у вивченні франц🙈
    1 Reply Last reply
    0
  • t585706849T Offline
    t585706849T Offline
    Olena Andreieva
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, чи переїзд в нью брансвік з Альберти може негативно вплинути на іміграцію за Атлантичною або провінційною програмою НБ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    є така вкладка і там уже питалися Зміна професії (NOC) та місця роботи після отримання номінації/PR
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    А якщо тебе хочуть підвищити на той самій роботі? Що, відмовлятись, тому що чекаєш на ПР? Це якось тупо я вибачаюсь...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Угу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Дякую, тобто я правильно зрозуміла, коли я отримаю підтвердження про ПР, я не маю права звільнятися, щоб не мати проблем. А коли можна міняти роботодавця? Коли ПР на руках чи коли?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь 🫶🏼
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Не рідко бувають проблеми коли людина вже на останніх стадіях, інколи вже навіть в процесі отримання КОПР, а тут звільнили. Тоді треба повідомляти в провінцію, і вони переважно дають 2 місяці щоб знайти іншу роботу і job offer? а федерали чекають на нову номінацію. І можна все втратити і починати заново ...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Проте без цього не можна, бо аж до моменту поки не отримаєте ПР, ви мусите відповідати вимогам номінації.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags