PR CUAET
-
Ірино, добрий вечір! Дякую за детальну інформацію. Хотіла би поцікавитись чи можна/варто порушувати це питання на співбесіді (на перспективу), поряд з обговоренням базових умов роботи, враховуючи, що посада підпадає під необхідну категорію NOC. Заздалегідь дякую.
-
Доброго вечора я У мене таке питання Чи якось впливає кредит який є в Україні,на те щоб отримати піар тут? Взяв кредит ще роки два назад ,але збирались його виплатити. Та ось зайшов в Дію і дивлюсь що на мене відкрито судове впровадження Чи це дуже серйозно?
-
LMIA розшифровується як "Оцінка впливу на ринок праці", або простими словами це є дозвіл роботодавцю на найм іноземного робітника, або дає можливість підтримати його в перманент резідент процесі. Цей документ, видається Міністерством зайнятості та соціального розвитку Канади (ESDC). Як LMIA може допомогти в імміграції? Hаявність дійсної пропозиції роботи (job offer), підкріпленою позитивним результатом LMIA набуває статусу valid job offer, сприяє отриманню права на постійне проживання в Канаді за допомогою Express Entry. За LMIA нараховується 50 балів, що може надати можливість потрапити в вибірку і отримати прохідні бали для PR. Як отримати LMIA? 1. Роботодавець повинен подати заявку на отримання LMIA в ESDC, попередньо показавши, що він доклав зусиль, щоб найняти на роботу громадян або постійних резидентів Канади, але не зміг знайти підходящих кандидатів. Цей крок можна зробити за допомогою імміграційного консультанта або ж самостійно роботодавцем дотримуючись усіх вимог процесу. Вимоги до роботодавця: - мінімум 1 рік існування корпорації, - наявність фізичної адреси, - наявність коштів на оплату роботи працівника, посада з NOC TEER 0, 1, 2, 3 - та інше 2. ESDC комплексно оцінює заяву і якщо ESDC видає позитивне рішення по LMIA, то цей документ можна використовувати для наступних цілей: - подачі заяви на отримання дозволу на закритий робочий перміт - для отримання додаткових 50 балів (в рідких випадках по ноках 00 - 200 балів)в Express Entry без зміни статусу відкритого робочого перміту. - також це є додатковою можливістю продовжити свій робочий статус, якщо не вдалось податись на PR до закінчення вашого відкритого робочого перміту. Детальніше за посиланням нижче: www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=163&top=17 www.canada.ca/en/employment-social-development/services/foreign-workers.html Якщо у вас будуть запитання з радістю відповім
-
📺 Конференція 🚀 Від CUAET до ПР: Саскачеван 🇨🇦 🎬 НЕ ПРОПУСТІТЬ 🌐 www.youtube.com/watch?v=L_kZhp3NxSs 📱📱 Telegram t.me/UA_Canada_Cuaet/816
-
Хтось має офіційну інформацію( силкуючись , будь ласка, надішліть) за який період життя треба брати ці довідки про несудимість????? Починаючи з 18 років , чи тільки за останні 10 років? Хто має джерело- не ховайте його, будь ласка! Не соромтеся, ділиться!😊
-
З 18 років
-
Підкажіть будь ласка, хто користується банком Scotibank, в Калгарі підкажіть філіал де працює Україно мовні чи російсько мовні працівники🙏
-
Я лінгвіст,вивчала англ і німецьку,франц у нас була додатково пів року,але ми на ній пили кавусю з викладачем,і ніфіга не вчили😂. Тому так,я знаю,що таке німецька, англійська та франц. Німецька найлегша з цих 3 мов. Там найменше часових форм,вимова найпростіша і менше всього правил,до того ж немає так багато сленгу,як в тій самій англійській. Можу нам всим тільки побажати терпіння у вивченні франц🙈
-
Підкажіть будь ласка, чи переїзд в нью брансвік з Альберти може негативно вплинути на іміграцію за Атлантичною або провінційною програмою НБ?
-
Не рідко бувають проблеми коли людина вже на останніх стадіях, інколи вже навіть в процесі отримання КОПР, а тут звільнили. Тоді треба повідомляти в провінцію, і вони переважно дають 2 місяці щоб знайти іншу роботу і job offer? а федерали чекають на нову номінацію. І можна все втратити і починати заново ...
-
@OstapBosak і вибачаюсь за турбування, в мене ще таке питання - отримала провінційну номінацію від Альберти по Alberta Opportunity Stream, зараз подаюсь на федеральний рівень. Увесь цей час працювала на одного роботодавця. Але бажання тут працювати більше немає, хочу змінити роботу і мабуть трохи зміниться мій NOC (зараз Draftsperson, хочу піти на Architect technologist or Designer). Чи буде проблема з отриманням ПР?
-
А якщо тебе хочуть підвищити на той самій роботі? Що, відмовлятись, тому що чекаєш на ПР? Це якось тупо я вибачаюсь...