PR CUAET
-
Підскажіть будь ласка, може Ви знаєте: чи потрібно буде додавати інформацію про подання на стаді перміт до заявки на pr?
-
Спасибо
-
Примірні час виготовлення десь місяц якщо не буде затримок. Дзамовляйте доставку DHL - прийде швидче ніж дип. Пошта. Між консульствами читала зо іноді пересилають. Але це ще одна заявка і доставка. Я читала що Оттава пропонувала комусь доставити в Торонто в консульство через UPS. Але ви краще спитайте в Торонто, бо вони зайвих рухів не роблять 🤷♀️ На домашню адресу точно не доставляють
-
Не все но многие, и ирсс сами виноваты, давали в 22-23всем подряд почти, этим справоцировали ажиотаж и рекламу, получи пр без англ, и без трудностей, зачем они давали молодым без детей, которые просто не хотят никуда из Торонто или Калгари, "фрилансеры" "блогеры", без связей с Канадой.... не давали бы ирсс всем подряд, а для кого эта программа чуть ли не единственный вариант, сидят теперь ждут....люди то понятно ищут легче и проще пути, если тем более вокруг много рекламы и желающих заработать от 4х.... и люди особо не углубляясь идут, в первую очередь изза отсутсвия требований языка, и четких документов с работы....
-
У меня за 30 дней...ну видимо за 3дня у вас прийдет алгоритм подтверждения. Там же не сказано что вы прямо сейчас должны подтвердить. Следите за информацией в почте и кабинете.
-
Робила дитині в Торонто, ми з Калгарі
-
Доброго ранку! У мене питання.Дитині 13 років зловила слот на паспорт в Торонто,як довго може робитись паспорт і чи потрібно за ним їхати в Торонто чи можна замовити доставку поштою в другу провінцію. Дякую,якщо хтось відповість.
-
Та якось дуже щось довго, вже 2 тижні пройшло і тиша. Я в Хронологіях дивлюся, то людям швидко приходить, 3-7 днів і вже є запит Портал 1. А в мене вже 2 тижні.... Якась печаль, хочеться вже швидше якось рухатись
-
Їй вже, треба опцію Оформлення закордонного паспорта
-
Попробуйте Kai метод использовать 👆
-
На телефоні та у іншому браузері тупо все висить.
-
Привіт, хтось має фото з дверей консульства коли видають готові паспорти?
-
Там не складний бланк, на місці дадуть і ви заповните
-
Шаблони емейлів до IRCC, якщо довго приходить портал 1 (рішення має писати finalized) і портал 2 (for eCoPR)).