PR CUAET
-
Та якось дуже щось довго, вже 2 тижні пройшло і тиша. Я в Хронологіях дивлюся, то людям швидко приходить, 3-7 днів і вже є запит Портал 1. А в мене вже 2 тижні.... Якась печаль, хочеться вже швидше якось рухатись
-
Їй вже, треба опцію Оформлення закордонного паспорта
-
Попробуйте Kai метод использовать 👆
-
На телефоні та у іншому браузері тупо все висить.
-
Привіт, хтось має фото з дверей консульства коли видають готові паспорти?
-
Там не складний бланк, на місці дадуть і ви заповните
-
Шаблони емейлів до IRCC, якщо довго приходить портал 1 (рішення має писати finalized) і портал 2 (for eCoPR)).
-
Але пише, що консул недоступний.
-
Возможно у кого то есть форма заявления о просьбе оставить паспорт при подаче на новый. Я что то не смогла найти на сайте Консульства образец для скачивания. Люди говорят что эти бланки есть в самом Консульстве. Но может все таки у кого то есть. Буду очень признательна.
-
Нарешті отримала статистичні дані від ІРСС на мій запит згідно доступу до публічної інформації. Ось основні деталі по нашій програмі станом на 6 вересня 2024. Возз'єднання українських сімей: Ключова статистика (23 жовтня 2023 р. - 6 вересня 2024 р.) Ця програма є підкатегорією за гуманітарними та іншими підставами. Постійне проживання (Permanent Residency) – 135 Остаточне рішення (Final Decision) – 191 в тому числі виданий PR Рівень схвалення (Approval rate) – 94,2% Загальна кількість заяв у наявності (Total applications in inventory) – 17,438 Нові заяви у 2024 році (New applications) – 12,158 у Квебеку (дані вже включені у загальну статистику): Постійне проживання (Permanent Residency) – 0 Остаточне рішення (Final Decision) – 1 Рівень схвалення (Approval rate) – 100% Загальна кількість заяв у наявності (Total applications in inventory) – 1,712 Нові заяви у 2024 році (New applications) – 1,136
-
Які криворукі програмери цей софт робили?