PR CUAET
-
Я лінгвіст,вивчала англ і німецьку,франц у нас була додатково пів року,але ми на ній пили кавусю з викладачем,і ніфіга не вчили😂. Тому так,я знаю,що таке німецька, англійська та франц. Німецька найлегша з цих 3 мов. Там найменше часових форм,вимова найпростіша і менше всього правил,до того ж немає так багато сленгу,як в тій самій англійській. Можу нам всим тільки побажати терпіння у вивченні франц🙈
-
Підкажіть будь ласка, чи переїзд в нью брансвік з Альберти може негативно вплинути на іміграцію за Атлантичною або провінційною програмою НБ?
-
Не рідко бувають проблеми коли людина вже на останніх стадіях, інколи вже навіть в процесі отримання КОПР, а тут звільнили. Тоді треба повідомляти в провінцію, і вони переважно дають 2 місяці щоб знайти іншу роботу і job offer? а федерали чекають на нову номінацію. І можна все втратити і починати заново ...
-
@OstapBosak і вибачаюсь за турбування, в мене ще таке питання - отримала провінційну номінацію від Альберти по Alberta Opportunity Stream, зараз подаюсь на федеральний рівень. Увесь цей час працювала на одного роботодавця. Але бажання тут працювати більше немає, хочу змінити роботу і мабуть трохи зміниться мій NOC (зараз Draftsperson, хочу піти на Architect technologist or Designer). Чи буде проблема з отриманням ПР?
-
А якщо тебе хочуть підвищити на той самій роботі? Що, відмовлятись, тому що чекаєш на ПР? Це якось тупо я вибачаюсь...
-
Дайте знати, якщо не розібрали мою каліграфію 🙈
-
Я читала ,що 4 або 4,5 , якщо є таблиця зараз кину
-
У меня сестра учит немецкий и ей учитель сказала,что французский намного тяжелее
-
Сплачували укр.карткою, моно. Сумніваюся що таке можливо 🤔
-
Щасти вам у Квебеку. Піду шукати ключі. А то півтора роки будинок не закривається.... )Жуть