PR CUAET
-
Только что пришёл ecoPR!!!!! Неужели и мой счастливый день настал!!!! Подача 30.10 . Позже напишу хронологию
-
Шановні українці, важливе оновлення щодо реєстрації в е-Черзі! 🔹 Оновлена електронна черга користується надзвичайно великим попитом 🔹 Через це алгоритми Gmail почали помилково визначати як спам електронні листи е-Черги з кодом перевірки електронної адреси користувача 🔹 Наразі наші листи навіть не потрапляють до теки "Спам", а просто відхиляються цим поштовим сервісом 🔹 Ми вже контактуємо з Google для зняття цієї проблеми 🔹 Для реєстрації прямо зараз в е-Черзі можна безперешкодно використовувати інші поштові сервіси (наприклад, Outlook, Yahoo Mail, ProtonMail, iCloud Mail, UkrNet тощо). Перепрошуємо за незручності та дякуємо за терпіння!
-
У меня тоже самое не могу понять что не так
-
))))Худой толстого не поймет и наоборот, если у вас есть язык - это же не значит что это легко для другого человека, есть люди кто не знал вообще, и очень сложно даеться....я всегда была уверена что есть люди кому легко языки даються, а есть кому намного сложнее, и вижу подтверждение...есть кто учит и вроде как на месте стоит...лично знакома...а есть кто органически подхватывает язык.....а без языка как бы и нет огромного выбора программ....
-
Так,я розумію Але вони подивляться що старий WP до 25 року,і можуть не розглядати справу Тому все ж таки треба додати,але як ,як без АОР не виходить.Замкнуте коло В кого була подібна ситуація?
-
В мене сьогодні прийшло повідомлення на електронну пошту про запис але лише одне, чекаю на друге.
-
Дітям продовжують
-
Нет, ждите запрос на подтверждение слота за 30/7/3 дня до датьі
-
я свій протермінований паспорт не знайшов, то писав заяву в поліцію в Канаді, вони поставили печатку на заяві і я заяву відправив в консульство
-
Написали вам