PR CUAET
-
У меня тоже самое не могу понять что не так
-
))))Худой толстого не поймет и наоборот, если у вас есть язык - это же не значит что это легко для другого человека, есть люди кто не знал вообще, и очень сложно даеться....я всегда была уверена что есть люди кому легко языки даються, а есть кому намного сложнее, и вижу подтверждение...есть кто учит и вроде как на месте стоит...лично знакома...а есть кто органически подхватывает язык.....а без языка как бы и нет огромного выбора программ....
-
Так,я розумію Але вони подивляться що старий WP до 25 року,і можуть не розглядати справу Тому все ж таки треба додати,але як ,як без АОР не виходить.Замкнуте коло В кого була подібна ситуація?
-
В мене сьогодні прийшло повідомлення на електронну пошту про запис але лише одне, чекаю на друге.
-
Дітям продовжують
-
Нет, ждите запрос на подтверждение слота за 30/7/3 дня до датьі
-
я свій протермінований паспорт не знайшов, то писав заяву в поліцію в Канаді, вони поставили печатку на заяві і я заяву відправив в консульство
-
Написали вам
-
А Ви за гурманітарною подавалися?
-
Гадаю, що всі ці слоти вже забукані. Залишається якось ловити, якщо хтось відмовиться. Чи сподіватися, що ще виставлять на вечірній час🙁
-
Так как никто не пишет что сегодня или вчера получилось поймать слот - то я думаю что у них сейчас система не работает просто . И так с 12 ноября.
-
Тепер треба зайти на сайт консульства і пройти авторизацію. ВоноВас перекине на дію щоб пройти аторизацію. Коли пройдете аторизацію в дії, повертайтись на сайт і робіть що Вам треба