PR CUAET
-
Дітям продовжують
-
Нет, ждите запрос на подтверждение слота за 30/7/3 дня до датьі
-
я свій протермінований паспорт не знайшов, то писав заяву в поліцію в Канаді, вони поставили печатку на заяві і я заяву відправив в консульство
-
Написали вам
-
А Ви за гурманітарною подавалися?
-
Гадаю, що всі ці слоти вже забукані. Залишається якось ловити, якщо хтось відмовиться. Чи сподіватися, що ще виставлять на вечірній час🙁
-
Так как никто не пишет что сегодня или вчера получилось поймать слот - то я думаю что у них сейчас система не работает просто . И так с 12 ноября.
-
Тепер треба зайти на сайт консульства і пройти авторизацію. ВоноВас перекине на дію щоб пройти аторизацію. Коли пройдете аторизацію в дії, повертайтись на сайт і робіть що Вам треба
-
Юліє , щиро дякую за такий швидкий і якісний переклад. Я приємно вражена ( є з чим порівнювати ) наскільки професійно і в обіцяні терміни виконана робота. Хочу побажати вам ще більшого натхнення, завзятості і розвитку вашої справи. Ви робите людей щасливішими☺️
-
Англійська це проблема яку можна вирішити, а гуманітарна це більше для тих проблем які на жаль ніяк не вирішиш🤷♀️ Шкода що люди при перших, других, третіх труднощах з мовою вирішують податись на гуманітарну, подача на яку в рази складніша чим англійська. За той час поки чекаєш відповідь на гуманітарну, можна хоть якось підтягнути рівень англійської, люди просто не хочуть, бачать що важко і думають що легше тоді податись на гуманітарну. Ну але окей, кожному своє, якщо їм так легше і ліпше
-
celpip Тест діє два роки на ПР, чи треба оновлювати дату на громадянство
-
Як це? Дуже багато людей за ці два дні зловили собі і на цілі родини. Не всі є в цьому чаті, але і тут багато відписувались. Слоти виклали 12 жовтня в обід на Торонто та Оттаву, потім 13 жовтня на Едмонтон десь в 11 ранку. То логічно, що вже до вечора всі були розібрані.