PR CUAET
-
В мене є друзі з Перу. Вона працює в BCIT , він тут навчався MBA,англійська всі 12, , в них 450 балів вже 2 роки чекають номінацію провінції, на постградуейт перміті,
-
Когда 45-50, за год и даже два особо не улучшишь, стартуя с нуля, понятно что не один английский проблемма, но для многих таки язык огромная проблемма....я тоже за то чтоб искать другие пути, но вот два фактора возраст и язык, уже остаеться только гум....вот так же думаю некоторые подались и учат работают и ждут....у меня больше вопросов к молодым и здоровым без детей "маркетологам"....вот им зачем давали пр по гум....зачем занимали квоты....
-
Вчора зловила Я тоже так так думала але друга заявка, ще опрацьовується.
-
Що робити якщо не приходить емейл при записі в консульство? Вже і міняли нічого - може в когось так само?
-
Так же много наших помогал развелось, которые сами чудом получили молодые без детей, и всех агитируют и деньги 💰 косят)
-
Там і батьківський і документ дітей. До якої дати дійсні документи, до тієї дати і візу зроблять. Скільки роблять- не знаю. З Канади до 2 міс
-
Так, якщо є в активних записах, значить є. Вітаю! 🥳 зараз на пошту підтвердження не приходить