PR CUAET
-
я робив після, та відправив поштою
-
Підкажіть будь ласка, якщо дитині 17 років, подавати як дорослого треба, бо в категорії тільки бачу 12-16 років
-
Если логично подумать, то было очень много слотов свободных с ноября За два дня с ноября по март/ апрель люди забрали свободные слоты.
-
У нас тот же офицер, но у мужа запросили документы а у работодателя нет ( уже два раза к нему ходил, говорит эмейла нет( теперь переживаю что бы работодатель не пропустил эмейл🫣
-
З тестами зрозуміло! Чи дійсні довідки про несумісність ті що були на ПР?
-
оттава
-
А вы вже отримали новий?
-
Мы были в копии поэтому точно знаем что работодатель получал имейл и работодатель точно так же поставил в копию нас когда отвечал офицеру, поэтому может все же офицер не делал запрос вашему работодателю , видимо это его тактика ставить в копии в случае связи с работодателем ,потому что выше тоже писали что были в копии
-
Так, я уважно читала, дякую, мова як раз і про вік, що є час вирішити всі питання , не втрачаючи балів за вік, вивчитися і тд і тп)))
-
Ну ось один випадок був, так. Просто цікаво, чи було ще щось
-
Можливо в нього немає питань до роботодавця, того і не пише. Може у вас компанія велика, я працюю в маленькій.
-
Мені по липневим цікаво, можливо вони створили анкети в червні, але по якимось причинам їх не засабмітили, а зробили це в липні (я знаю такий випадок) Але ж номер анкети залишився то червневий. То може по суті до липневих ще не дійшли
-
Та блін, перечитайте будь ласка уважно моє повідомлення зверху. Я кажу, що в тих кого вік я розумію повністю . І не розумію тих молодих у яких англійська це єдина проблема, наголошую, єдина. Якщо ви думаєте що у мене може бути єдина проблема англійська, то було би дуже класно якби це було так, але я подаюсь через інший ряд причин))
-
Категорія Оформлення закордонного паспорта