PR CUAET
-
Так само нічого…🙆🏻♀️
-
Всім привіт.WP закінчується в березні 2027 року.Підскажіть будь ласка ці є сенс подавати на продовження WP?
-
Скажіть, будь ласка, хтось зловив слот вчора ввечері, вночі чи сьогодні? Голубим кольором виділені як доступні, а далі пише, що вже зайнято 😣
-
Так, але там є пункт що IRCC може зробити дозапит.... Краще думаю оновити, але з тим консульством....
-
Взаимно 🤗
-
Дякую, саме про це і питала.
-
Я не пытаюсь вас переубедить, оставайтесь при своем мнении
-
Ну ось я знаю хлопця, він засабмітив у липні, але у нього червневий номер, то у нього змінився статус на реквест, але нічого не присилали ще
-
Цілком можливо
-
К сожалению, не понимаю ваш ответ на мой вопрос. Логически это никак не доказывает, что в следующий раз слоты будут через полгода на полгода вперед.
-
Ахах, я в вас запитала, через яку ви подалися, бо саме ви написали , що вам видніше і саме ви не розумієте інших людей))))ох ,це ви як вияснили , що я не достатньо знаю , мову)))думаю подальша дискусія не має сенсу))дякую
-
В мене на курсах англійської в різні семестри були люди різного віку, багато після 35-45. Кілька за 60, найстаршій 72. Прогрес в англійській навіть за семестр був дуууже помітний. Але вони і правда старались, виконували домашні, додатково вчили по тому ж дуолінгво. Якісь розмовні клуби відвідували. Можна вивчити, навіть з 0
-
В мене те саме запитали, можливо він по настрою робить запити.