PR CUAET
-
Я не пытаюсь вас переубедить, оставайтесь при своем мнении
-
Ну ось я знаю хлопця, він засабмітив у липні, але у нього червневий номер, то у нього змінився статус на реквест, але нічого не присилали ще
-
Цілком можливо
-
К сожалению, не понимаю ваш ответ на мой вопрос. Логически это никак не доказывает, что в следующий раз слоты будут через полгода на полгода вперед.
-
Ахах, я в вас запитала, через яку ви подалися, бо саме ви написали , що вам видніше і саме ви не розумієте інших людей))))ох ,це ви як вияснили , що я не достатньо знаю , мову)))думаю подальша дискусія не має сенсу))дякую
-
В мене на курсах англійської в різні семестри були люди різного віку, багато після 35-45. Кілька за 60, найстаршій 72. Прогрес в англійській навіть за семестр був дуууже помітний. Але вони і правда старались, виконували домашні, додатково вчили по тому ж дуолінгво. Якісь розмовні клуби відвідували. Можна вивчити, навіть з 0
-
В мене те саме запитали, можливо він по настрою робить запити.
-
Надеюсь, ещё 2 выборки в этом году будет, если с таким же интервалом продолжиться
-
💃💃💃
-
Ох будем надеятся 🥹
-
17438 це загальна кількість людей. От за 2024 рік всього 12158 людей з них основний аплікант - 6215 депенденти - 5943. В кого щось не бʼється, щоб ви не витрачали час на критику, напишіть мені ваш імейл, я скину вам цю табличку. Мені не жалко. Це такі 5 баксів правильно витрачені. Там дані за всі програми ІРСС за 2024. Досить цікаво) я з ранку вивчаю
-
Можливо, дні запиту різні були 😁 то хто його знає, у нас дедлайн він дав до сьогодні все відправити , ми вчасно зробили то тепер будем чекати , що він там надумає далі 🙏 сподіваюсь у нього сьогодні чи завтра буде гарний настрій та всім кому вже надсилав запит роздасть номінації 😉