PR CUAET
-
Надеюсь, ещё 2 выборки в этом году будет, если с таким же интервалом продолжиться
-
💃💃💃
-
Ох будем надеятся 🥹
-
17438 це загальна кількість людей. От за 2024 рік всього 12158 людей з них основний аплікант - 6215 депенденти - 5943. В кого щось не бʼється, щоб ви не витрачали час на критику, напишіть мені ваш імейл, я скину вам цю табличку. Мені не жалко. Це такі 5 баксів правильно витрачені. Там дані за всі програми ІРСС за 2024. Досить цікаво) я з ранку вивчаю
-
Можливо, дні запиту різні були 😁 то хто його знає, у нас дедлайн він дав до сьогодні все відправити , ми вчасно зробили то тепер будем чекати , що він там надумає далі 🙏 сподіваюсь у нього сьогодні чи завтра буде гарний настрій та всім кому вже надсилав запит роздасть номінації 😉
-
А какой статус заявки у вас сейчас? Похоже что и работодателю нечего не прислали Компания большая у мужа
-
Ще цікаво що у групі гуманітарних програм була схожа програма для Латинської Америки (але там апліканти не в Канаді). Відкрита у той самий час як і наша (жовтень 2023) але вони набрали квоту 15000 за два місяці. Так там рішень final decisions за 2024 аж 10000
-
Паралельно не можна подаватися