PR CUAET
-
Вони за 2024 рік видали 10000 піарів для латинської Америки по схожій програмі. Там вже програма давно закрита і нових заявок немає. Інших нових схожих програм теж немає. Я думаю що буде більше ресурсів на нашу програму після її закриття і у 2025 році. Це лише мої припущення та сподівання на найкраще
-
Ви можете спробувати написати вашому офіцеру запит на підтвердження що він отримав всі відповіді/документи які запросив. Дехто з нашого чату писав і отримував відповідь - так, все що запросив отримав
-
Тоді вам дадуть його в жовтні-листопаді 2025 таким чином ви додасте півтора роки до вашого існуючого
-
Так, але десь аж в березні
-
Поки ні
-
Привіт , підкажіть як нам раще зробити Дано двоє батьків будуть подаватись на продовження WP паспорти дозволяють Є донька 2 роки в неї паспорт до 26 року на неї не будемо подавати так як не продовжать довше ніж паспорт як краще робити зараз? нам встигнути зробити для неї новий паспорт другий і потім подати її саму до кінця березня встигнути чи надіятись що отримає PR до 26 року і вже не буде треба це продовження Чи просто потім від батьків вона зможе отримати такий сами опен ворк перміт кует в 2026 року наприклад якщо не встигнемо отримати піар? Не знаю як зробити правильно Дякую
-
Обов'язково все розпишу😉