PR CUAET
-
Тоді вам дадуть його в жовтні-листопаді 2025 таким чином ви додасте півтора роки до вашого існуючого
-
І у мене. Не витримала система ( зайду пізніше
-
Так, але десь аж в березні
-
Поки ні
-
Доброго ранку, таке питання не по темі можливо, ми виїзжали в Канада в 22 році, синові ще не було 14, зараз йому 16 і я так розумію йому потрібен український паспорт.Чи можливо його зробити тут? В кого була подібна ситуація? Чи нам він не потрібен?
-
я когда продлевала ворк пермит, тоже получила запрос на перепрохождение медикал, я прошла заново, а мужу и дочке засчитали старые медыкалы с 2022 года
-
Привіт , підкажіть як нам раще зробити Дано двоє батьків будуть подаватись на продовження WP паспорти дозволяють Є донька 2 роки в неї паспорт до 26 року на неї не будемо подавати так як не продовжать довше ніж паспорт як краще робити зараз? нам встигнути зробити для неї новий паспорт другий і потім подати її саму до кінця березня встигнути чи надіятись що отримає PR до 26 року і вже не буде треба це продовження Чи просто потім від батьків вона зможе отримати такий сами опен ворк перміт кует в 2026 року наприклад якщо не встигнемо отримати піар? Не знаю як зробити правильно Дякую
-
Дип пошта
-
Заспокоїли хоч
-
Це не стосується цієї гілки.
-
Обов'язково все розпишу😉
-
В нас запит прийшов на медкомісію тільки чоловікові. Мені і синові - не потрібно було здавати.
-
Друзі,хто знає.Якщо у дитини закінчиться продовження паспорту,чи можуть їй стаді перміт продовжити на основі паспорту батьків.Бо слот спіймати неможливо
-
Пусть подружка подаётся: муж в Украине - это не страшно
-
Дуже дякую!
-
Юхуу, нарешті! Вітаю! 🥳
-
Я стільки не проживу🤣
-
Якщо людина була за межами Канади по роботі і повернулась після закінчення контракту і знову подає на продовження перміту.. які будуть наслідки? У когось були схожі обставини?
-
Ну новий паспорт все одно треба. Думаю через батьків зможе отримати ВП. Також якщо на ПР вже подадестесь, то на фед етапі можна податись на BOWP.
-
До якого віку?
12 Jan 2024, 17:45
326798/461613
4 minutes ago