PR CUAET
-
Портал 1 это письмо в котором просят подтвердить что в Канаде и отправить данные чтобы создали вам аккаунт . Портал 2 - вам присылают логин и пароль, вы заходите и прикладываете фото и ещё раз подтверждаете что в Канаде.
-
В хронології є
-
Яка таблиця ? Де її знайти ?
-
А, я тоді фігово порахував хд, угу ви праві, бачив в таблиці людині вже за 8 чи 9 число прийшло
-
Але хотілось би почути якщо хтось так робив🥹
-
Підкажіть, будь ласка, як підібрати NOC до посади. Дякую
-
Вересень
-
А что происходит на этапе портал 1 и 2 ?
-
Ну от для прикладу було 400 балів якщо дружина “non accompany”, отримав запрошення на номінацію, потім й саму номінацію, підтвердив її в ЕЕ кабінеті, додались 600 балів - стало 1000, змінив дружину на «accompany”, стало 975+- балів В наступну вибірку ти потрапив, ІТА прийшла бо 975 балів. Офіцер нормально відреагує спочатку OINP номінація була не разом з дружиною яка «accompany”? Як на мене виглядає як дійсна кльова махінація😅але не хотілось би отримати рефьюз🤣 краще якщо що на наступну вибірку потрапити🙈
-
Перекладач має право написати так, як в ваших інших документах. Тим більше , ім'я . Про це треба вказати Перекладачу.
-
Примерно 4 мес, если не ЕЕ.
-
Якого місяця подалися?
-
Мені сумнівно, бо як додаєте партнера то втрачаєте бали і не потрапляєте у вибірку ще до одержання балів
-
Аор, биометрия, медицина, портал 1, портал 2, Екопр, физическая карта на почту. Если не будет доп запросов.
-
Після номінації, коли вже буде +600 балів
-
Тішуся думками... знайомі за нас раніше на 2 тижні подалися. Їм вже надіслали номер і на біометрію. Тож.... мы наступні))))
-
Після вибірки ви можете вносити якісь зміни, не впевнена що можна партнера додати АЛЕ воно перерахує бали. Тому не думаю що ця стратегія спрацює
-
Так що може і не за тиждень
-
Ну 4 місяці чекати...
-
3 місяці (((
12 Jan 2024, 17:45
3267/450763
about a minute ago