PR CUAET
-
Пусть подружка подаётся: муж в Украине - это не страшно
-
Дуже дякую!
-
Юхуу, нарешті! Вітаю! 🥳
-
Я стільки не проживу🤣
-
Якщо людина була за межами Канади по роботі і повернулась після закінчення контракту і знову подає на продовження перміту.. які будуть наслідки? У когось були схожі обставини?
-
Ну новий паспорт все одно треба. Думаю через батьків зможе отримати ВП. Також якщо на ПР вже подадестесь, то на фед етапі можна податись на BOWP.
-
До якого віку?
-
Практично така ж анкета як і перша,тільки платна,і роботу доповнити треба за час поки в Канаді
-
Ответ есть. 191 заявка в год. Делим 20 000 на 191 = 104 года
-
Дорогі співвітчизники,дуже велике прохання-відмовитися від «зайвих» слотів 🙏 Бо читаю в групах,що люди піймали по 3, по 5 слотів. Просто комусь слот потрібен «на вчора»,а тепер їх просто нереально взагалі знайти на півроку на перед. Давайте будемо чемними один із одним.Дякую
-
Хто подавався на продовження WP. Які запитання є в анкеті? Чи є обовʼязковим наявність роботи в Канаді?
-
Она пока ждет, может что -то по баллам, если зп подымут ей
-
Його можливо зробити тільки в ДП"Документ" (у Європі) або в Україні.
-
Український внутрішній роблять в Україні нажаль
-
Доброго дня, скажіть будь ласка хтось подавався на ПМЖ через цю компанію? mlis.ca/
-
Я 13.11 Отримала в першій половині жовтня
-
Ну як би схематично то так,але вже не одне повідомлення бачила,що піймали декілька.З одного акаунта можна піймати на всю родину.А якщо з декількох то і більше
-
Я не в курсі. Ті люди, які писали, що отримали для дітей нові картки, мали дітей років до 10. Ви дивилися на сайті Ramq? Що вони пишуть?
-
Там вони розписувались що будуть утримувати родича і в Квебеці не можна було проживати 😅 може це?
-
Не відомо. Навіть якщо буде , що туде спакують які дати. Бо воно якось рандомно
12 Jan 2024, 17:45
326811/467921
45 minutes ago