PR CUAET
-
Я не в курсі. Ті люди, які писали, що отримали для дітей нові картки, мали дітей років до 10. Ви дивилися на сайті Ramq? Що вони пишуть?
-
На сколько я знаю, на одного человека можно зарегистрировать, только один слот
-
Плюс она постоянно ездит в Украину, гуманитарную вообще не рассматривает
-
Можна ловити з декількох акаунтів на всіх членів сімʼї.От і виходить що ловили і виловили. Мене не турбує як,тут просто прохання-якщо вони не потрібні,то щоб у інших зʼявилася можливість
-
Заходьте кожен день, перевіряйте наявність. Бо тепер за 30, 7 та 3 дні будуть людям приходити листи на підтвердження свого візиту і якщо хтось не підтвердить, то їх час стане доступним
-
Сьогодні до 8 травня все було зайнято
-
З одного акаунта можна зловити на себе і дітей. В одному місті на одну послугу можна зловити тільки один слот. Можна було зловити наприклад в Торонто а потім в Едмонтон, в такому випадку могло бути два слота на одну людину на одну послугу. Тому багато людей відмовлялись від Торонто і Оттави коли зловили в Едмонтоні.
-
Я сиджу в програмі з від вчора на отримання готового паспорта.Так мене раніш ніж кінець квітня не реєструє(дати горять синім,а пише що зайнято)
-
Знаючи наших людей то не відмовляться, бо "хай буде про всяк випадок". Тим паче з урахуванням того що в майбутньому можно або провтикати підтвердження за 30/7/3 днів або лист з підтвердженням не прийде (як ви бачите це дуже і дуже ймовірно) і слот згорить. А так хоча б буде запасний/запасні щоб не ловити по новій чи не чекати знов півроку.
-
Всі апліканти не в Канаді. Так завжди було - Outland процесіли швидше. Ми по економічний отримали менше ніж за пів року поза межами Канади а на той час experience class в Канаді був десь півтори роки. Всі форуми розривалися від тих хто в Канаді ай ай ай що ж робить ІРСС 😃