PR CUAET
-
Наявність роботи не обов’язкова. Всі деталі і інструкція є у відео у закріплених: Тут є вся інформація як податись на новий ворк перміт онлайн. youtu.be/YNIjfELamL0?si=S786TdmZFA-UbEFy
-
Зараз в консульстві спитаю щодо слоту чи черги живої на отримання, бо ше ж можна отримати фото паспорта тут, щоб не чекати поки він прийде.
-
Нет, я с Татьяной Кичма работала. Про Осауленко только хорошие отзывы слышала, а я хотела работать с парой Кичма-Шишин
-
чому не можуть?
-
Як цей АОR виглядає?
-
Вчора були на видачі, нічого не поменялось, видають без запису по черзі
-
Добрый день! А вы работали с Татьяной Осауленко?
-
Тоді ви можете їхати до етапу коли буде FD. Окрім того вас можуть запитати оновити інформацію по подорожам. Ну і біометрію і медицину вам треба буде проходити там де ви їдете. Я б проконсультуватися в міграційного адвоката щоб підготуватися і ненашкодити
-
Едмонтон
-
Я ж выше скинул там
-
Що за метод такий?
-
Топ-5 питань в групі, які задають буквально щодня: 1. Чи подавався хтось самостійно по гуманітарці і чи отримав ПР. Так подавились, так можна. Але зараз складніше, ніж було у 2023, тому бажано з хорошим консультантом/адвокатом, якщо гроші дозволяють. 2. Чи можна виїжджати за кордон після подачі. Суворої заборони нема. Але залежить від кейсу. Наприклад, якщо ви посилаєтесь на страшну небезпеку в Україні, то без крайньої необхідності туди їхати можуть виникнути питання. Також на момент порталу треба обовʼязково бути в Канаді. 3. Я не з зони активних бойових дій / окупації. Чи можу подаватися? Так, можете. Війна в Україні — один з елементів стандартного кейсу, але не основний і не єдиний. Те саме про проживання в іншій країні на момент повномасштабного. 4. Чи відмова у гуманітарці означає пропало всьо. Ні, не означає. Її завжди в подальшому треба буде вказувати, але все одно можна подаватися на економічні програми або навіть знову на гуманітарну (наприклад, якщо зʼявилися нові обставини, що роблять кейс сильнішим). Але порада така, якщо є хоч якась можливість діти по економічній одразу — іти. Буде значно швидше. Простота гуманітарної та гарантія отримання апруву у 2024 — ілюзія, якій посприяла тенденція 2023 року. 5. Чи отримав вже хтось апрув з тих, хто подався в грудні/січні/травні/підставити потрібне. Хтось отримав, хтось ні. Тут немає чіткої хронології і принципу first come first serve. Офіційні терміни розгляду на сьогодні — 20 місяців в середньому. Бачимо поодинокі випадки аіп до року, на сьогодні це все. 6. Бонусне питання для просунутих: кількість нулів в аплікації — на що впливає? Відповідь на сьогодні не відома. Вирогідно, що ні на що, номер дається рандомно чи за якимось принципом, який важливий для офіцерів, але незрозумілий для нас.
-
В порядку живої черги завтра з 10-12 видача
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка що могло негативно повпливати на score? Подаємось як common law, обом 23, є канадський диплом з коледжу, український диплом університету, Celpip 10, канадського досвіду 2-3 роки. А score показує нижче ніж 300 навіть🥲
-
Все поняла, спасибо) Тогда остановлюсь на Татьяне, мне просто Тарас нахамил по телефону, точнее наверное не нахамил но слишком надменно говорил, мне не хочется иметь с его компанией ничего общего. А Александр мне понравился как риэлтор)
-
Не знаю, даже не спрашивала) У нас за год около 10 друзей, коллег мужа, и просто знакомых работали с этой парой и ни одного плохого отзыва не слышала, поэтому не стала разбивать эту команду и искать другого брокера
-
Я поняла, а что Александр отдельно не работает теперь? Год назад мы с ним встречались и он говорил все равно какой брокер. Просто тогда мужа уволили и мы пролетели с мортгейдж(
-
Написала я письмо, и мистер Chan оперативно ответил😄 что они не высылают подтверждение, что получили документы, и типа если вдруг вы пропустите письмо они отправят еще раз запрос, как я понимаю, что дадут шанс а не сразу «пропустили дедлайн, все вашу заявку в мусор» 🫣буду верить 😄🤞🏻
-
Починається на літеру "Е", потім 9 цифр. Наприклад Е454545454
-
Каких-то 7 месяцев и паспорт на месте😀
12 Jan 2024, 17:45
326862/466927
2 minutes ago