PR CUAET
-
Тоді ви можете їхати до етапу коли буде FD. Окрім того вас можуть запитати оновити інформацію по подорожам. Ну і біометрію і медицину вам треба буде проходити там де ви їдете. Я б проконсультуватися в міграційного адвоката щоб підготуватися і ненашкодити
-
Я ж выше скинул там
-
Що за метод такий?
-
Топ-5 питань в групі, які задають буквально щодня: 1. Чи подавався хтось самостійно по гуманітарці і чи отримав ПР. Так подавились, так можна. Але зараз складніше, ніж було у 2023, тому бажано з хорошим консультантом/адвокатом, якщо гроші дозволяють. 2. Чи можна виїжджати за кордон після подачі. Суворої заборони нема. Але залежить від кейсу. Наприклад, якщо ви посилаєтесь на страшну небезпеку в Україні, то без крайньої необхідності туди їхати можуть виникнути питання. Також на момент порталу треба обовʼязково бути в Канаді. 3. Я не з зони активних бойових дій / окупації. Чи можу подаватися? Так, можете. Війна в Україні — один з елементів стандартного кейсу, але не основний і не єдиний. Те саме про проживання в іншій країні на момент повномасштабного. 4. Чи відмова у гуманітарці означає пропало всьо. Ні, не означає. Її завжди в подальшому треба буде вказувати, але все одно можна подаватися на економічні програми або навіть знову на гуманітарну (наприклад, якщо зʼявилися нові обставини, що роблять кейс сильнішим). Але порада така, якщо є хоч якась можливість діти по економічній одразу — іти. Буде значно швидше. Простота гуманітарної та гарантія отримання апруву у 2024 — ілюзія, якій посприяла тенденція 2023 року. 5. Чи отримав вже хтось апрув з тих, хто подався в грудні/січні/травні/підставити потрібне. Хтось отримав, хтось ні. Тут немає чіткої хронології і принципу first come first serve. Офіційні терміни розгляду на сьогодні — 20 місяців в середньому. Бачимо поодинокі випадки аіп до року, на сьогодні це все. 6. Бонусне питання для просунутих: кількість нулів в аплікації — на що впливає? Відповідь на сьогодні не відома. Вирогідно, що ні на що, номер дається рандомно чи за якимось принципом, який важливий для офіцерів, але незрозумілий для нас.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка що могло негативно повпливати на score? Подаємось як common law, обом 23, є канадський диплом з коледжу, український диплом університету, Celpip 10, канадського досвіду 2-3 роки. А score показує нижче ніж 300 навіть🥲
-
Написала я письмо, и мистер Chan оперативно ответил😄 что они не высылают подтверждение, что получили документы, и типа если вдруг вы пропустите письмо они отправят еще раз запрос, как я понимаю, что дадут шанс а не сразу «пропустили дедлайн, все вашу заявку в мусор» 🫣буду верить 😄🤞🏻
-
Хто завтра буде їхати в Едмонтон і може взяти 2х одну дитину та одну дорослу не безкоштовно!
-
І ще абревіатури, які на слуху: 1. AOR — Acknowledgment of Receipt. (Майже) автоматичне письмо, яке означає, що заявку отримали, формально вона заповнена правильно і над нею будуть працювати. Зазвичай приходить за кілька днів до або після запрошення на біометрію. Може не прийти, але якщо прийшов лист-запрошення на біометрію, то хвилюватися не треба. Він означає те саме і в правому верхньому куті там є номер. Саме запрошення на біометрію зазвичай приходить протягом місяця, частіше 2-3 тижня від подачі заявки. Якщо заявку подавав консультант, то запрошення приходить саме на його імейл, як і вся інша кореспонденція по заявці. 2. AIP — approval in principle — перший апрув, якого ми тут всі з нетерпінням чекаємо. Це ще не фінальне рішення і попереду серйозний бекграунд чек, але якщо інформація в заявці правдива і косяків не було, можна трохи розслабитися. 3. ATIP — Access to Information and Privacy, в нашому випадку використовується як назва письмової виписки, яку можна отримати по справі, щоб визначати на якому вона етапі і навіть прочитати нотатки офіцера. Зазвичай не має сенсу замовляти до AIP, бо буде чистий аркуш по суті.
-
Як це отримати у них фото паспорта, якого ще немає?