PR CUAET
-
Написала я письмо, и мистер Chan оперативно ответил😄 что они не высылают подтверждение, что получили документы, и типа если вдруг вы пропустите письмо они отправят еще раз запрос, как я понимаю, что дадут шанс а не сразу «пропустили дедлайн, все вашу заявку в мусор» 🫣буду верить 😄🤞🏻
-
Хто завтра буде їхати в Едмонтон і може взяти 2х одну дитину та одну дорослу не безкоштовно!
-
І ще абревіатури, які на слуху: 1. AOR — Acknowledgment of Receipt. (Майже) автоматичне письмо, яке означає, що заявку отримали, формально вона заповнена правильно і над нею будуть працювати. Зазвичай приходить за кілька днів до або після запрошення на біометрію. Може не прийти, але якщо прийшов лист-запрошення на біометрію, то хвилюватися не треба. Він означає те саме і в правому верхньому куті там є номер. Саме запрошення на біометрію зазвичай приходить протягом місяця, частіше 2-3 тижня від подачі заявки. Якщо заявку подавав консультант, то запрошення приходить саме на його імейл, як і вся інша кореспонденція по заявці. 2. AIP — approval in principle — перший апрув, якого ми тут всі з нетерпінням чекаємо. Це ще не фінальне рішення і попереду серйозний бекграунд чек, але якщо інформація в заявці правдива і косяків не було, можна трохи розслабитися. 3. ATIP — Access to Information and Privacy, в нашому випадку використовується як назва письмової виписки, яку можна отримати по справі, щоб визначати на якому вона етапі і навіть прочитати нотатки офіцера. Зазвичай не має сенсу замовляти до AIP, бо буде чистий аркуш по суті.
-
Як це отримати у них фото паспорта, якого ще немає?
-
В нього первно щоки горять, скільки людей про нього думає 😀😃😃
-
Слава Богу містер Чан в здравіі і на роботі
-
В 2003 г. Я ждала собеседование полтора года. Потом еще год проверяли места работы, заявленные мной при подаче. И только потом прислали письмо -направление на прохождение мед. КомиссИи. И нова месяцы ожидания. Возможности позвонить не было. Только письма. Почтой. . В итоге мы , извините, " забили" на идее иммигрировать и прекрасно прожили в Одессе 20 лет... Если сравнивать с другими программами и сроками, то нет повода для грусти. Никаких требований: ни английский, ни доход, ни справки, ни возраст. Просто надо ждать. У них миллионы заявок. Мы изучили программу спонсорства и даже заполнили все анкеты, подготовили и прикрепили доказательства.. сравнить с программой, созданной IRCC, специально для воссоединения украинских семей -это Божья Милость и человечность Канады. Всем терпения. Все будет хорошо. Все получат PR. И всем удачи
-
Дякую, я знаю