PR CUAET
-
Дякую, я знаю
-
До речі, коли робили фото для пр у нашої українки фотосалоні, вона запитала з яким адвокатом ми плануєм подаватися. І була дуже здивована, що ми без адвоката. Сказала, що зустрічає дуже багато українців, всі йдуть на гуманітарну і я перша без адвоката чи консультанта 😁
-
Мне девочка переслала этот отчет я посмотрю… но насколько она в семейной разобралась, то она написала по их программе до 20000 это люди а заявок больше 6 тыс сейчас скину ее сообщение, это вселяет надежду что по гум это 41000 людей, аппликаций меньше, и еще одновременно с укр семейной была латинская семейная и там был лимит 15000 за 2 мес набрали и закрыли и там за 24 год 10000 апрув, а по укр семейной только 200 апрув… так что они таки работали но не над украинцами
-
А між AIP і фінальним рішенням скільки часу проходить? І від фінального рішення до карток?
-
Трохи вище писали, що їдуть з Калгарі в Едмонтон. Потрібно дві людини. Проскрольте вгору
-
Разница в том, что там люди там и их нужно срочно вывезти, а вы все здесь и поэтому можете ждать.
-
,, На жаль,проміжок часу вже зайнятий.Спробуйте обрати інший,,Це в усіх так?!💁🏻♀️
-
Якщо не знайдете-флікс бус допоможе. Дуже комфортно
-
Ще цікаво що у групі гуманітарних програм була схожа програма для Латинської Америки (але там апліканти не в Канаді). Відкрита у той самий час як і наша (жовтень 2023) але вони набрали квоту 15000 за два місяці. Так там рішень final decisions за 2024 аж 10000