PR CUAET
-
Це Едмонт все?
-
А заявители получали бенефиты от провинции например? Они их указывали в дозапросах?
-
у мене теж сьогодні
-
Може хто знае, натискаю на сайті вільні зелені дати но пише що вже зайнято і так на кожній , вже сто раз пробувала пробувати пізніше? Дякую ….
-
А как быть если пенсионер получает бенефиты при этом? Ведь там написано если сам себя не содержишь могут отказать.
-
ROE у вас в кабинете www.canada.ca/en/employment-social-development/programs/ei/ei-list/ei-roe/access-roe.html
-
я пересилав паспорти DHL. Тиждень
-
Привіт. Пропали закордонні паспорти з дії. Чи є у когось така сама проблема?
-
Дорого дня! Нещодавно (31.10) був виготовений закордонний паспорт. Перевірив через декілька днів Дію - там він також був відображений. Сьогодні потрібні були данні закордонного паспорту, але в Діі він більше не відображається. Старого распорту також там більше немає Чи хтось знає причину?
-
Це потрібно їхати у консульство, чи можна їм написати, щоб надіслали?
-
Теж саме 😔
-
Подскажите пожалуйста, если сделать паспорт ребенку в Украине, его могут сюда прислать, или нужно будет лететь за ним?
-
Привіт. Пропали закордонні паспорти з дії. Чи є у когось така сама проблема?
-
Доброго дня. Моїй колишній дружині яка живу в Україні з моїм сином треба заповнити форму IMM5604 для дозволу подачі сина на ПР. Хто робив таку форму, ви її друкували та заповнили чи тільки онлайн? Чи треба нотаріально завірити?
-
А можете табличку сюди прикріпити файлом?
-
Вітаю. Може є ті кто поділиться досвідом- чи подовжують паспорт в консульстві чоловікам без реєстрації в резерві?
-
Це в консульстві Едмонтоні. Тут також можна отримати фото готового паспорта 1 сторінки з системи, все в ел.вигляді якщо треба терміново комусь.
-
Ребят,кто едет в Эдмонтон в понедельник на получение паспорта ?
-
А у вас один чи два діючі?
-
У мене є закордонний в дії
12 Jan 2024, 17:45
326928/474652
6 days ago