PR CUAET
-
Де ви читаєте про статус?
-
В мене два діючі були всі зникли все без фото тепер 🤣
-
Тільки якщо в Канаді, стільки годин як вище сказано, і їх не надають тільки через те що Ви безробітні, а Вас мали скоротити з роботи не по Вашій вині, тоді роботодавець має надіслати на ту біржу лист, де сказано скільки годин ви відпрацювали, яка була зарплата і так далі, має вказати причину через яку вас звільняють, наприклад, скорочення штату, закінчення сезону, закінчення контракту… це не допомога по безробіттю
-
Там прямо на скріншоті написано все)
-
Вітаю. Останній AOR 12- го січня? Немає більше зрушень?
-
Привіт всім. Таке питання. Працюю в Альберті в компанії яка займається арендою, продажем, сервісом автобудинків, RV. На позиції PDI Technician. Працюю майже 2 роки тут. В компанії є відкриті позиції в місті Bedford, Nova Scotia. Є можливість перевестись в цю провінцію. Якщо я вже пропрацював на цій позиції тут в Альберті, і переведусь в Нову Скошію, стаж зарахується, чи потрібно буде починати з нуля? І взагалі, є якийсь плюс в тому, що я переведусь з однієї провінції в другу, на ту ж саму позицію і в ту ж саму компанію, і чи має це якийсь плюс для отримання PR? Цікава думка тих хто з чимось схожим стикався. Також якщо є імміграційні консультанти, які б могли дати фідбек по цьому питанню, був би радий в приватних повідомленнях поспілкуватись. Дякую. Ціль, змінити провінцію, залишившись з роботою, якщо це збільшить шанси на отримання PR і пришвидшить цей процес.
-
Досвід за яким Тееr?
-
passport.mfa.gov.ua/
-
Що це може означати? Можливо по цій причині і не має можливості забронювати слот, який світиться синім? На сайті зазначено активні, але коли підтверджуєш, пишуть, що уже зайнято.