PR CUAET
-
Це не завжди аж так критично, але часто як мінімум може сильно затримати процес проходження кордону, а інколи можна попасти в дійсно халепу. Просто по вриїзду пита.ть, яка мета. Якщо працювати - то де документи. Якщо візит, то який це візит коли ви тут були 2 роки, і за тиждень знову приїхали. Десь так
-
у мене знайома отримала пр по шлюбу, приїхала до свого хлопця по куает. в результаті вона прикріпила ту саму біометрію,просто перекладений витяг з дії і медкомісію,якій було 11 міс і їй пропустили. це як так?
-
О, а от цього я не знав
-
Дякую за відповідь 🫶🏼
-
Hi, please recommend certified immigration lawyer in Ontario. Thank you very much.
-
А що таке Копр?
-
Дякую 🙏
-
Платити коли вже будете подаватися на ПР
-
Да, так і буде. Я думала що це і є номінація. А скільки цей ендорсмент розглядають? І коли платити зразу, чи коли отримаємо єндорсмент. Дякую
-
А також статусний документ (ворк перміт чи візитор рекорд наприклад). Просто з візою можуть не пустити, якщо ви в Канаді довго. Бо віза не дає права довгострокового перебування. Тому з собою обовязковобрати статусний документ
-
Це трохи інше. Це не номінація а ендорсмент, і це робите не ви а роботодавець. Роботодавець дає вам пропозицію про роботу, ви йому даєте всі документи які їм треба, вони роблять ендорсмент і дають його вам. Тоді ви подаєтеся на ПР
-
З того що я знаю, головне щоб у вас все ще була дійсна віза CUAET щоб ви змогли повернутися назад до Канади
-
Спочатку номінація?
-
Не рідко бувають проблеми коли людина вже на останніх стадіях, інколи вже навіть в процесі отримання КОПР, а тут звільнили. Тоді треба повідомляти в провінцію, і вони переважно дають 2 місяці щоб знайти іншу роботу і job offer? а федерали чекають на нову номінацію. І можна все втратити і починати заново ...
-
Проте без цього не можна, бо аж до моменту поки не отримаєте ПР, ви мусите відповідати вимогам номінації.
-
Це теоретично мжона. Але для цього отримайте job offer (такий самий як ви робили на номінацію) від нового роботодавця, і вишлють його вашому офіцеру по AAIP. І спитайтеся чи можна. Якщо можна - тоді сміло можете міняти.
-
На ПР інша біометрія.
-
Можна.
-
Ось тут всі деталі: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/atlantic-immigration/how-to-immigrate.html
-
Якщо попадаєте під одного з них (s ті професії під які вони можуть набирати людей), з тим job offer подаєтеся на ПР зразу через Атлантичну програму. Там ще й процесинг мінімальний (6 місяів десь)
12 Jan 2024, 17:45
32698/465915
26 minutes ago