PR CUAET
-
В будь якому випадку, дані на квітень 24 року, правильно зрозуміла? Тобто зараз ці цифри по поданим заявкам знову збільшились. По гуманітарній в усякому разі. Якщо судити по моєму оточенні, то сильно збільшились з квітня вже
-
Ось така таблиця з балами має бути
-
Підкажіть, хто знає коли слоти в Торонто мають бути?
-
А результати Celpip не прострочені? Подивіться в заявці за що вам нарахували бали, за що ні
-
Заявка так показує
-
В нас 6 місяців
-
Вони лише світяться синім але їх не можливо забронювати, вже добу однаково
-
Вже краще)) бо таку ж цифру по гуманітарній бачила в інфо датованій квітнем 24
-
Капець слава Богу мене впустило на цей новий сайт, але тепер всі слоти , на які я натискаю зайняті, як ив ловите? Чи це значить що більше вже немає словтів і ситема вже забита ? Якщо що , кому цікаво я пробував юзати гугл - не прийшло потім пробува айклауд - не прийшло потім спробував яхо пошту, на пошті яхо прийшло майже миттєво, або може просто пощастило. Але тепер , що далі невідомо (( Всі слоти які позначені вільними, при подальшій перевірці позначаються червоним (
-
Супер! Щиро вітаю!!! 🥳
-
В консульстві Торонто жива черга на видачу? Хто нещодавно забирав, підкажіть, велика черга? Довго чекали?
-
Подача 29 січня 2024 AOR 1 травня 2024
-
Спасибо за ответ. Согласна в теории и в описании программы такого нет, но в письме дозапросе все же такое есть, даже если предположить что это все переписано из гуманитарной все равно оно написано у нас так сказать черным по белому «если вы сами не сможете себя содержать то мы откажем вам в ПР» А если ты получаешь бенефиты, хоть даже и если ты пенсионер, это и есть что сам себя не можешь содержать.