PR CUAET
-
Нажаль якщо темпи не зміняться, то це 1,5-2 місяці мінімум
-
16 жовтня
-
Адреса значення не має. Код не сканують. Але в консульствіі попросили скинути свіжий пдф файл. Зроблений в день прийому
-
Ну ось я буду точно менше 9 місяців. Скоріше 7,5 і то через цей нещасний ecopr
-
Подача була 6 квітня, тому це трохи більше 7 місяців. І якщо б e-copr прийшов, як раніше приходив людям за пару днів, то загальний срок був би близько 5,5 місяців
-
Підкажіть, будь ласка, на виготовлення паспорту дитині money order робити на ім'я the Consulate General of Ukraine in Toronto від імені дитини чи матері?
-
Я чесно просто технології та структури не розумію. Вже є COPR, вже всі перевірки done, залишається цей сраний останній лист
-
Люди добрі, дайте хоч хтось відповідь на питання 🙏 Чи сканується той клятий QR-код в Резерв+? Бо в мене телефон не може зісканувати. Можливо інша якась система зчитує? Цікаво якщо оновити дані двічі щось змінюється? Бо жили в одній країні вписали дані тої країни, тепер в іншій і треба іншу країну вписувати. Дуже не хочеться цього робити взагалі. Консульство звертає увагу на адресу чи їм байдуже? Аби був на обліку. І в консульство принести треба мін 3 денної давності зроблений пдф з QR-кодом? Підкажіть будьласочка 🙏
-
Пробувала. Нуль. Також писала в стандартну форму і кризову форму. Також консультант IRCC порекомендувала відповісти на лист порталу 1 звичайним імейлом і теж попросити прискорити. Теж нуль на масу.