PR CUAET
-
Ну это не вопрос к ircc, а к конкретной провинции, наверняка, найдётся решение
-
Я від свого робила - все добре
-
На місці
-
Едмонтон сьогодні
-
В мого чоловіка пробили тільки пластикову сторінку з даними. Всі інші сторінки включаючи ту на якій віза, не пробивали
-
Віза буде працювати з іншим валідним паспортом. Просто дасте офіцеру два паспорта на перевірку - валідний, і не валідний з візою
-
Через це все прийшлося подавати свою родину, 6 людей через reunion program маючи лише copr номер і я поняття не маю, чи це прокатить
-
Роздрукований був, сказали свіжий скинути на whatsapp.
-
І я сумніваюсь, що справа в настрої. Я думаю, що офіцер її не відкриває просто. Бо якщо відкриє, то наступний крок лише один - видати ecopr і все
-
Можливо, але це було б тільки для мене та парочки інших людей тоді, а зараз сотні, тисячі людей чекають, не тільки ж українці. Читаю форуми на Reddit, той самий кошмар
-
Якби була логіка вже б давно були калькулятори часу і черги. Значить там діє переважно людський фактор. Аля "в якому настрої офіцер відкрив вашу заявку"
-
Зараз цей файл не знайду, але там просто купа імейлів на які ви можете писати, і просити прискорити. Такий собі спам ) не знаю чи взагалі він допомогає Може колись і комусь, але зараз мало толку