PR CUAET
-
Какие изменения?
-
хочу уточнити, чи правильно розумію, що все таки можна по цій програмі нам подавати на bridging WP, якщо і дійсно все так затягнеться з розглядом?
-
В дії в вже є, але їхати довго буде
-
Тут люди кидають скріни з доставкою. Можете подивитись час виготовлення на реальних прикладах. Доставку можно зробити швидше через dhl. Моєму синові зробили паспорт в літку за місяц. Але буди затримки з виготовленням кио подавав квітень-червень
-
якщо у Вас ще немає AOR то оновлювати дані до заявки PR не потрібно
-
По гуманітарній программі потрібно бути на самозабезпеченні
-
Я оформлювала паспорт 23 вересня і 3-го жовтня він був вже виготовлений. Тепер чекаю доставку
-
в нас зараз ніякого (( можливо треба буде подаватися на тимчасову фін допомогу
-
А який повинен бути дохід , щоб мати сертифікат?
-
Отримала дозапит на WCB account number роботодавця, який каже що він exemptions, але документ не впевнений чи має. Хтось можливо знає як виглядає цей letter of exemption? @OstapBosak підкажіть, будь ласка 🙂
-
добрий вечір, шановна спільнота. Підкажіть будь ласка, можливо хтось подавався на гум програму з сертифікатом віл Legal aid? Чи хто порекомендує юристів чи адвокатів, які працюють з гум програмою і приймають сертифікат від Legal aid. Дякую за інформацію! Маю сертифікат і чесно кажучи, просто не знаю, що з ним робити далі.
-
Підкажіть будь ласка, як швидко зараз можна отримати новий паспорт? Бо я написала в посольство в Оттаві, сказали 3 місяці виготовлення, не рахуючи доставки...це правда?