PR CUAET
-
ніхто не буде прискорюватися. дивіться processing time - розгляд буде в цих межах або довше
-
По Оттаві поки що не анонсували змін на отримання, слідкуйте перед тим як їхати. Бо в новій системі функція бронювання слотів на отримання є
-
В інеті знайшла про цю Americans Program вона стартувала з 2009 року, і в цьому році був дедлайн. Точно на наступний рік їм також квота піде, весело
-
Пролистал закреплённые, там нет упоминания о выдаче паспортов в консульстве
-
Добрый день! Подача 19 ноября биометрия 8 января Сегодня пришел документ чтоб предоставить информацию и некоторые документы В письме было прикреплено 3 пдф документа, подскажите пожалуйста, после заполнения этих документов, как их им скинуть, если в письме Просят не отвечать на email Спасибо заранее 🙏 Ванкувер БС
-
Дякую, це я бачила:( Це з моменту отримання AOR?
-
Так, цікавить Торонто
-
Згодна про Едмонтон, судячи з того що читаю)) може тепер їм прийдеться працювати
-
Хтось отримував зворотній звʼязок від консульства Торонто останніх пару тижнів? Я вже 3 тижні пишу їм листи з різних емейлів і намагаюсь додзвонитися,але ніхто не відповідає. Я замовила DHL доставку 7-го жовтня і досі не маю трек номера
-
та мабуть не тільки так, бо legal aid працює тільки з гум програмою, а сертифікат видається, якщо отримуєш допомогу або навіть люди живуть у притулку і таке інше. Тому я не знаю.Тому хотілось би відповідь від юриста, які взагалі можливості і що робити. Але я зовсім не розумію, що це за сертифікат і як адвокати з ним працюють
-
Вище кидали скрін, що людина подалась в жовтні і в листопаді вже паспорт був виготовлений - але в Оттаві мені здається, що час виготовлення дуже залежить від консульства - наше в Едмонтоні просто ніфіга не робили
-
Цілком можливо, тому що я по назві гуглила, як в доку
-
Ні, лист на підтвердження слоту буде за 30/7/3 дні до запису. Треба всі три рази підтвердити