PR CUAET
-
Дякую, це я бачила:( Це з моменту отримання AOR?
-
Так, цікавить Торонто
-
Згодна про Едмонтон, судячи з того що читаю)) може тепер їм прийдеться працювати
-
Хтось отримував зворотній звʼязок від консульства Торонто останніх пару тижнів? Я вже 3 тижні пишу їм листи з різних емейлів і намагаюсь додзвонитися,але ніхто не відповідає. Я замовила DHL доставку 7-го жовтня і досі не маю трек номера
-
та мабуть не тільки так, бо legal aid працює тільки з гум програмою, а сертифікат видається, якщо отримуєш допомогу або навіть люди живуть у притулку і таке інше. Тому я не знаю.Тому хотілось би відповідь від юриста, які взагалі можливості і що робити. Але я зовсім не розумію, що це за сертифікат і як адвокати з ним працюють
-
Вище кидали скрін, що людина подалась в жовтні і в листопаді вже паспорт був виготовлений - але в Оттаві мені здається, що час виготовлення дуже залежить від консульства - наше в Едмонтоні просто ніфіга не робили
-
Цілком можливо, тому що я по назві гуглила, як в доку
-
Ні, лист на підтвердження слоту буде за 30/7/3 дні до запису. Треба всі три рази підтвердити
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, ті хто зловили слот за оновленою системою, отримали вже лист з підтвердженням на пошту?
-
То скоріш за все вийняток. І то було отримання з моменту виготовлення
-
Писали тут люди, що зараз і за 10 днів можна отримати, просто цікаво, яка ситуація саме зараз