PR CUAET
-
@OstapBosak і вибачаюсь за турбування, в мене ще таке питання - отримала провінційну номінацію від Альберти по Alberta Opportunity Stream, зараз подаюсь на федеральний рівень. Увесь цей час працювала на одного роботодавця. Але бажання тут працювати більше немає, хочу змінити роботу і мабуть трохи зміниться мій NOC (зараз Draftsperson, хочу піти на Architect technologist or Designer). Чи буде проблема з отриманням ПР?
-
А якщо прикріпити стару біометрію, котру сдавав 1.5 років тому?
-
Щодо Реджини, то вона взяла золоту медаль в 21-му році по кількості вбивств на душу населення в чемпіонаті міст Канади. А так то плететься на 4-6 місцях по совокупному рівню злочинів (всього 300-350% від загальноканадського рівня. ) От затишне містечко Північний Баттлфорт - другий по тотал крайм серед малих міст, тому багато в чому - перший! Як і загалом Саскачеван - золотий призер по рівню криміналу серед канадських провінцій. Тому янгол-охоронець зажадає подвійну зарплату за свою роботу. Квебеку до них далеко...
-
Підкажіть будь ласка ще питання, нагадую родина дружина, чоловік, син 19 років. Атлантична програма, скільки мені потрібно мати грошей на рахунку? І ще, дяка Вам за відповідь вище на моє питання, а де вже є доповнення до питання. 1360*2+ 230 я повинна платити одразу при подачі на номінацію, або після її отримання при подачі на Атлантику. Дякую
-
Доброго дня потрібно сину продовжити визитор рекорт поясніть єтапи продовження