PR CUAET
-
Новий
-
Зрозуміла дякую…як думаєте вірно зробила що видалила профіль ЕЕ Я не знаю що і роботи Консультанти до кінця теж не кажуть відповіді
-
Я удалила историю браузера и потом зашла сново. И только тогда эта вся информация у меня появилось как и у вас. До этого бронировала слоты и постоянно писало что у вас есть встреча, а нигде не было написано. Наверно глюк. Жду теперь 19 напоминание чтобы подтвердить. Тогда и проверим что и как
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 Поділюся досвідом гри у Мафію в Едмонтоні від компанії #MafiaWorldgame Нам з дружиною дуже сподобалося: - яскраві та детально продумані картки учасників і правила гри. - від масок ми взагалі взахваті. - нові знайомства та живе спілкування на протязі 3-4 годин. В новій країні, після ковіду цього дуже не вистачало. - було весело і напружено в той же час. Всім щиро рекомендую спробувати! t.me/MafiaWorld_game_bot #рекомендація @Roman_Ivaneko
-
Привіт! Підкажіть будь-ласка я хочу оформити доставку паспорта, в консульство треба написати заяву . Якщо в мене орган що видав паспорт 3CAN1 то яке управління ДМС мені писати в заяві