PR CUAET
-
Быстро приходит
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ «Gerdan Theatre” повернулися до Канади з новим шоу «Never mind the night” ! 🇺🇦🇨🇦 Ви потрапите в містичний світ наших предків! Почуєте українські пісні, ритми та спів артистів, які будять нове джерело енергії в кожному! Унікальне та неповторне аранжування пісень під мерехтіння сотень свічок, щоб ви відчули мурашки з перших секунд💫 Це нова музика, нове звучання, новий звʼязок з українською культурою🇺🇦 Розклад по всіх містах Канади тут 🇨🇦 eventbrite.ca/o/kazka-entertainment-16399299114
-
Ещё надо отнять то что многие в конце подали вторую аппликацию По телефону агенты всех заставляли подать ещё раз ( те аппликации которые типо утерянные)
-
Дякую
-
оновлюєте через web form будь яку інформацію яка стосується аплікації (зміна статусу, місце проживання, зміна паспортних даних та інші). To avoid delays in processing, make sure your contact information and your application details are up to date.
-
Я думаю значення немає ЕЕ, просто цей раз вони обирали так а наступний буде по іншому, також багато людей вказали ЕЕ, не думаю що їх не будуть обирати , якщо наступна вибірка буде і вони знову вкажуть без ЕЕ то можливо всі видалять цей профіль !
-
У всех такая тема или только у меня ? а на все слоты которые якобы есть - пишет красным что время занято. Даже за апрель и май
-
Вже здала паспорт, через 10 днів виготовили, тепер хочу замовити доставку паспорта
-
ПОЗДОРОВЛЯЮ ВАС!!! Спасибі що поділилися гарною новиною. Підкажіть будь ласка, Довідки про несудимість у Вас були з «Дії» з завіреним / сертифікованим перекладом чи з Консульства? Щоб надати необхідні додаткові документи в IRCC, скільки часу Вам давали ? Дякую.
-
ви не праві. який був ажіотаж тут як зникли аплікації