PR CUAET
-
vm.tiktok.com/ZMhsCtCwW
-
ми були на їхньому виступі - враження незабутні.
-
Благодарю Вас за ответ! Я понял.
-
Скажіть,а який номер паспорта ви вказували,якщо загубили його?Боюсь ,щоб нечаянно діючий паспорт не анулювали
-
Щиро дякую
-
На 6 вересня 2024 (тобто за 9 місяців) ІРСС опрацювало 25893 людини за гуманітарною групою програм. Українська програма отримала найменшу увагу - 191 людина. Всього в інвенторі ІРСС на той же час було 89391 заявка то грубо кажучи щоб розглянути усі їм потрібно 4 роки. Програма для Латинської Америки вже опрацьована то є великі шанси що її місце займе тепер українська програма яка тільки закрила прийом у жовтні 2024 роки. Звісно що 2025 році не отримають всі заявники, але те що фінальних рішень буде набагато більше має великі шанси. (С)
-
Що за сайт. Можете скинути будь ласка.
-
А де ці слони шукати?
-
аби хоть відмовлялися, ато будуть і ті, хто просто не прийде в консульство через особисті причини, а при тому і слоти для потребуючих злітатимуть
-
Хто забирав паспорти дітей,потрібно брати свідоцтво з собою?
-
Нашу програму не розглядали зовсім. І справа не в гуманітарній програмі а саме в цій спеціальній для Латинскькій Америці. Їм дали більше піар ніж гуманітарній. Вони подалися за два місяці всі і майже всі заявки обробили за 9 місяців. Українську не відкривали. І ми це бачимо самі. Моя теорія що ці ресурси перекинуть на нашу тепер, але якщо ні! То це вже дійсно треба і спілки і пресу і так далі. Я сьогодні знову закажу ці дані щоб була повністю програма а потім десь у січні також. Подивимось чи будуть зміни. Бо бачте ресурси є 15 тис за рік обробити якщо є політична воля.