PR CUAET
-
Хто забирав паспорти дітей,потрібно брати свідоцтво з собою?
-
Нашу програму не розглядали зовсім. І справа не в гуманітарній програмі а саме в цій спеціальній для Латинскькій Америці. Їм дали більше піар ніж гуманітарній. Вони подалися за два місяці всі і майже всі заявки обробили за 9 місяців. Українську не відкривали. І ми це бачимо самі. Моя теорія що ці ресурси перекинуть на нашу тепер, але якщо ні! То це вже дійсно треба і спілки і пресу і так далі. Я сьогодні знову закажу ці дані щоб була повністю програма а потім десь у січні також. Подивимось чи будуть зміни. Бо бачте ресурси є 15 тис за рік обробити якщо є політична воля.
-
Всім привіт! Я в Канаді, потрібна віза в США. На робочу конференцію в березні. Я про це маю мало знань. Які у мене шанси? Чи офіційні листи від роботодавця і від компанії в США, що запрошує якось допоможуть та пришвидшать? Дякую
-
Вітаю🎉 а по датам зорієнтуйте що коли було, будь ласка)
-
Зараз якщо люди не підтвердять свій слот за 30 днів, потім за 7, потім за 3 дні(хоча б один з цих не підтвердять), то слот автоматично анулюється в них і з'явиться у системі як вільний
-
Пришло письмо с номинацией. Подавался в Июне. Офицер Sarah.
-
Подался 17 июня вроде. 29го октября дозапрос доков ( Т4 и выписки с банка) 5 минут назад пришло письмо с номинацией.