PR CUAET
-
Подался 17 июня вроде. 29го октября дозапрос доков ( Т4 и выписки с банка) 5 минут назад пришло письмо с номинацией.
-
Привіт. Напевно було це запитання але не моду знайти. Підскажіть, будь ласка, чи можна змінювати НОК на федеральному рівні (зараз чекаємо portal 1 чи FD)?
-
Там були якісь заворушки, громадянська війна, всі ці нарко кортелі. Якщо чесно якось пройшла дуже віддалено ця інформація для мене. Але єдине що виправдовує пріотрітет це те що їхні апліканти всі поза межами Канади. Тобто «в небезпеці» за думкою канадською політики (та не платять податки ще). Такі заявки завжди процесять швидше. Але 131 українець з піар у порівнянні з 4662 якось ображає. Не буду скривати це
-
Підкажіть, будь ласка Можливо хтось знає Якшо я оформлюю слот і ставлю галочки ✅ себе і дитини на оформлення закордонного паспорту, то це буде один слот і приймуть документи у обох?
-
А в цій вибірки вибирали без і ніхто не знає що буде в наступній( може так і будуть і без обирати а може і ні
-
там тільки Онтаріо якщо не помиляюсь покривають їх послуги
-
Я давала себе і натисла «додати людину» і тоді вписала дитину свою Чи коли натискаєш галочку за дитину воно автоматом її запише Зараз спробую
-
У мене я і дитина, дві особи