PR CUAET
-
А в цій вибірки вибирали без і ніхто не знає що буде в наступній( може так і будуть і без обирати а може і ні
-
там тільки Онтаріо якщо не помиляюсь покривають їх послуги
-
Я давала себе і натисла «додати людину» і тоді вписала дитину свою Чи коли натискаєш галочку за дитину воно автоматом її запише Зараз спробую
-
У мене я і дитина, дві особи
-
Я вже бачу Мені пише «оберіть 3 вільні проміжки часу» Чому 3? Підкажіть, хто знає 🙏
-
Додайте сюди, скільки ресурсів йде на видачу і продовження віз і пермітів для українців. Якщо уявити, що вся робота ircc пов'язана з українцями має один спільний бюджет, то буде вже не так образливо.
-
Дитину не треба додавати, галочки «своєї дитини» достатньо
-
В мене не виходить. Вже більше години на ВСІ слот показує, що зайняті.
-
Українці платять за процессінг своїх аплікацій. Ми порівнюємо apples to apples. 15 тис латиноамериканських заявок за гуманітарною групою які поставили в пріоритет та 17 тис українських заявок за гуманітарною групою які не відкривали взагалі. Якщо для вас це ок. Будь ласка не треба зі мною сперечатися. Моя думка це моя думка і вона має право існувати.
-
Добрий день. Хочемо подати на продовження статусу. Прочитав уважно вимоги для документів. Я правильно зрозумів що старий або поточний work permit або visitor record потрібно сканувати з ОБОХ сторін?