PR CUAET
-
Я навіть не збиралась сперечатись. Просто продовжила думку/висловила свою, все добре
-
В єдмонтоне
-
Доброго вечора. Ділюся нашою оновленою хронологією. Родина- троє дорослих. Програма - Alberta Opportunity Stream PNP non EE NOC -75101 Material handler 12.01.2024-Подача на номінацію ,провінційний рівень 03.04.2024 -Отримання провінційної номінації 07.04.2024- Подача на федеральний рівень 24.07.2024 - Запит документу- довідка про несудимість дружини з Грузії 26.07.2024- документ прийнятий та доданий до аплікації 16.08.2024 - PAL та запит на біометрію. Офіс- Sydney. 17.08.2024 - біометрія здана та зарахована 20.08.2024- зарахований старий (CUAET)Medical exam . 05.09.2024- Final Decision 11.09.2024 Portal 1 офіс Montréal 26.09.2024- Portal 2 офіс Montréal 01.11.2024- ECoPR 🏆 офіс Montréal 14.11.2024- усі картки отримані. Офіс Sydney. Всі документи та аплікації робив сам . Бажаю всім скорішого отримання РR🎉 та щасливого та забезпеченого життя в Канаді.
-
Доброго вечора, можливо хтось із присутніх замовляв доставку паспорта укрпоштою? Потрібна заява на відправлення паспорта Укрпоштою щоб відправити в консульство в неті не можу знайти, на сайті консульства також не має(
-
Вибачте, як можна увійти на сайт для бронювання слоту. Лише через дію? Можна з телефону? Бо мене вибиває без кінця
-
Добрий вечір, Шановні земляки! Поділюся з Вами ситуацією (можливо хтось вже з таким стикався і щось підкажете). Протягом місяця (вже кілька разів) я разом з дружиною телефонували в IRCC, щоб запитати чи бачать вони нашу Заявку (файл) просили їх надати нам тимчасовий номер. Ми подавалися 4 березня і AOR ще не отримали. Статус Заявка відображається як «ПОДАНА». ! Дружина вивчила французську і тому вона розмовляє з IRCC. А я в момент дзвінків завжди поруч з нею, так як є ГОЛОВНИЙ АПЛІКАНТ. Але оператори IRCC і перший і другий раз запитують UCI моєї дружини та її дані, хоча ВОНА ПОСТІЙНО НАГОЛОШУВАЛА І ПІДКРЕСЛЮВАЛА ЇМ, що мій чоловік ГОЛОВНИЙ АПЛІКАНТ, а я тільки перекладаю і що чоловік мій знаходиться поруч зі мною. Після кожного нашого звернення відповідь одна й та ж сама: бачимо що є оплата, але файл не бачимо і тому передзвоніть через тиждень-два, будемо шукати… ! Знову, через тиждень-два, телефонуємо в IRCC і оператор дає нам вже абсолютно іншу відповідь: ЩОБ ПОДИВИТИСЯ ІНФОРМАЦІЮ ПРО НАШУ ЗАЯВКУ, йому треба UCI тільки головного апліканта (тобто мій, чоловіка). І далі каже, що це є особиста інформація і моя дружина не може мене перекладати. Тому, я повинен спочатку письмовим зверненням їм повідомити, що я уповноважую свою дружину бути моєю довіреною особою і відповідати на питання. Заповнив, підписав і надіслав їм листа в IRCC, що я уповноважую свою дружину… Прийшла ось така відповідь (надаю скрін-шот). ПИТАННЯ: Хтось може розтлумачити / підказати що в дійсності означає ось це речення, яке я виділив ЖОВТИМ КОЛЬОРОМ? Дякую!
-
Сьогодні дзвонила до посольства в отаву Сказали що проблем немає що з альберти , відмовляти не будуть Також питалась чи ок що я маму в підопічні подала , сказали що якщо вона в отримувачах то ок Також вони там ніби народились сьогодні 😅 На якісь інші питання все відповідають "ми самі не знаємо як це буде з цією новою системою , ви прїждайте , розберемось "
-
Я думаю, что ваших налогов не хватит просто даже на то, что государство потратило на лично вашу семью. Это не укол по отношению к вашим доходам, это справедливо для большинства, мало кто платит за себя и за того парня. Но все это опять флуд и нас сейчас всех перенесут, поэтому нет смысла продолжать эту дискуссию. Ходить обиженными и искать, где нам не додали - тупик. Нам помогают много и разнообразно, и намерены помогать дальше. Да, трудно ждать, это понятно, но с огромной вероятностью все станет на свои места, возьмутся за эту программу и всех обработают, пусть не за один год, но за два-два с половиной - скорее да, чем нет. Отношение - мы такие хорошие, а вон те и Канаду в глаза не видели, и преступность и не работают- это все здесь не приветствуется и понимания не встретит.
-
Знаєте як ми робили. Я допомагала друзям, які не говорять. Ми сідали разом, я казала, что людина не розмовляє англійською і просить мене бути представником. Оператор ставить кілька питань (юсі номер, номер справи, дата народження, адреса, телефон), інша людина (перекладач) обов'язково має мовчати (я тикала пальцями в шпаргатку). Тобто прочитати 10 слів з листка - це ж реально. В кінці оператор питає - чи згодні ви передати право розмови цій людині - каже так - і далі ви можете розмовляти
-
Сегодня получил приглашение на подачу по Альберте Експресс Энтри,хотя WEOI подавал по АОС.Вывод либо они среагировали на имейл с просьбой обратить внимание на высокий бал и не выбранную аппликацию в итоге и впихнули мою заявку где остались места,либо у тех у кого высокий бал и есть ЕЕ профиль дают приглашение на подачу через Альберта ЕЕ .