PR CUAET
-
.. Друзі підкажіть будь ласка,був на сайті,вільних слотів багато,но коли на них тиснешь,вони пишуть "На жаль, проміжок часу вже зайнятий".Що це таке і що можна зробити?
-
Вы сильно рано переживаете. Откройте требования и почитайте. Не могу вспомнить что было у меня пару лет. Вроде старую выкладывала и новую. Или только новую.... на сайте ж точно будет написано :)
-
Знаете ранее я бы с Вами согласилась, но прочитав ряд очень умных книг про политику и экономику, в т.ч. которая популярная в Торонто. То фраза не все так однозначно очень сюда подходит. Капитализм работает по принципу заработаем друг на друге. И это очевидная норма этих систем. Поэтому в Вашем и той девушки ответах есть доля правды.
-
За які Teer дають які бали, де можна подивитися Дякую!
-
И если я получила новый паспорт сегодня, а мой паспорт действителен до июня 26 года (виза и ворк пермит соответственно) мне указывать данные старого или нового паспорта? Спасибо
-
13 января еще не начали раздавать номера?)
-
It is not legal, therefore it does not exist.
-
Маловірогідно що отримуєте візу до березня якщо подастесь на В1В2. Але подавайтесь, пишіть на пришвидшення, телефонуйте їм, можливо це спрацює. А як ні то на наступну можливу конференцію вже може візу і встигнете зробити.
-
Чи можу я свій слот передати чоловіку чи брату ?
-
Я вирішила не видаляти кожного разу.
-
Классный ответ. Конкретный такой. Ни о чем.
-
Вони я так розумію самі не знаюто усього…треба час і вибором з 5-10 щоб побачити
-
Как вы это сделали , сижу с 12 дня и не могу(
-
Дякую 🙏
-
Ви розумієте про що ви спитали і де зараз знаходиться програма?
-
Може нам теж написати листа стосовно вибірки 7 листопада що наш нок був там ? 🙃
-
Дякую, грудень походу не розглядали
-
Я так перевіряла кожен слот і зловила на середину квітня Дивилась на ті дати, де було багато доступних Наприклад, 45, а не 8
-
Мені також ніхто не відповів чи потрібно кожен раз створювати нову заявку коли бал по ЕЕ збільшується
-
До 31 жовтня включно
12 Jan 2024, 17:45
327632/437072
4 minutes ago