PR CUAET
-
Так
-
Так, буду Вам ЩИРО вдячний. Можете відправити в особисті чи як і куди Вам зручніше?
-
Хоча нинішній бал там теж трохи лякає, надіюсь повернеться до 510 хочаб
-
Ну то так в вашому випадку В нашому я не знаю на що ц надіятись вже
-
В мене на ЕЕ більші надії, AOS як запасний план, а раптом
-
Ну я видалила профіль в ЕЕ так як остання виборка була за ноком який чоловік працює але в умовах написали хто не має ЕЕ того обирали 🙁 А як буде далі я не знаю
-
Дякую! 🙌
-
Та взагалі не рано. Враховуючи як все динамічно змінюється. То зрозуміло що час є. Ще мінімум рік. А там вже можна збирати доки
-
Просто для информации, специалист работающий в банке не может быть брокером.
-
Ще нажимала зняти всі, бо воно не обнуляє попередню спробу і ви наче кілька обираєте одразу Система не пропускає далі
-
Дорогі одногрупники, шукала по чату, але так однозначної відповіді і не знайшла. Подали батькам на PR 8го січня. 3 тижні назад отримали запит на біометрію, тиждень назад здали. Питання таке: батьки зробили нові паспорти (термін старих до березня 2026). Чи варто відправляти нові паспорти через веб-форму? Це взагалі щось вирішує? Чи вже чекати на ПР як є?
-
Мені б це дуже допомогло
-
Мабуть теж не так. Портал 2 був 11 жовтня. В трекері бачу, що вони отримали маї дані. 22 жовтня в трекері оновлення. Я їх довго шукала. Це виявилося, що в 1депендента в дитини змінили адресу. (Ми її змінювали і вона оновилася, але не в депендентів). Але, мабуть офіцер стомився, чи не дай Бог захворів. У другої дитини й досі попередня адреса. Тобто, вони відкрили, але eCOPR і досі не має.