PR CUAET
-
Мені б це дуже допомогло
-
Мабуть теж не так. Портал 2 був 11 жовтня. В трекері бачу, що вони отримали маї дані. 22 жовтня в трекері оновлення. Я їх довго шукала. Це виявилося, що в 1депендента в дитини змінили адресу. (Ми її змінювали і вона оновилася, але не в депендентів). Але, мабуть офіцер стомився, чи не дай Бог захворів. У другої дитини й досі попередня адреса. Тобто, вони відкрили, але eCOPR і досі не має.
-
Я думаю повернеться і менше стане на 500 хотя би точно
-
AllaLV [5241406729] попереджений (1 з 3). Причина: Слідкуйте за мовою
-
Скажіть будь-ласка. Моєму синові виповнилось 16 років. Я хочу зробити йому новий біометричний (закордонний) паспорт. Чи потрібно йому для цього реєструватись в Резерв+? Він має ID карту (зробив в 14 років) і має ще дійсний біометричний паспорт (проте скоро закінчується). На сайті про Резерв+ нічого не вказується canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
-
Підкажіть Ви довідку 2 рази замовляли? Бо я як подалась, то замовляла у посольстві. Якщо запросять думаю її використати . Термін майже 1 рік тієї довідки. Дякую
-
Скажіть, буд ласка, чи в когось так само? Пару місяців назад зловила слот на грудень, лист на пошту прийшов. Сьогодні заходжу в особистий кабінет у розділ «Запит на візит» і там пише, що запитів не має.
-
Підкажіть будь ласка, де можна переглянути список необхідних документів для отримання виготовленого паспорта?